Rudehøj omdannes til eventyrland

Alle elever er i denne uge igang med at forvandle deres skole til et eventyrland. Resultatet kan ses fredag og lørdag.
Alle elever er i denne uge igang med at forvandle deres skole til et eventyrland. Resultatet kan ses fredag og lørdag.

Rudehøj Efterskole er ved at gøre klar til årets musical. I år bliver skolen forvandlet til et frosset eventyrland, når eleverne producerer deres egen fortolkning af Disneys film ”Frozen”.

Eleverne står for alt ved årets musical, lige fra musik til kostumer.
Eleverne står for alt ved årets musical, lige fra musik til kostumer.

I den kommende weekend er Rudehøj Efterskole klar med deres musical, som i år er en fortolkning af Disneys eventyr ”Frozen”. Allerede i november tog nogle af eleverne i sommerhus og begyndte på de første forberedelser. De fordelte roller, fandt tekster, fortolkede og begyndte at skrive deres eget manuskript.

”Når alt fryser” er titlen på elevernes ”Disney”-produktion. I denne uge er alle eleverne så i gang, for alt i forbindelse med musicalen bliver lavet og styret af eleverne. I forskellige grupper arbejder de sammen om kulisserne, kostumerne, musikken, lys og lyd. Andre er igang som nyhedsredaktion, og hver aften får eleverne et indslag i ”nyhederne” fra dagens forberedelser.

Når publikum forhåbentlig strømmer til fredag og lørdag, vil de i caféområdet, frembragt til lejligheden, kunne købe forskellige serveringer med Frozen-tema. Med den nye sportshal har Rudehøj nu helt andre og større rammer for musicalen, som vises fredag kl. 19:00 og lørdag kl. 13:00. Biletter kan bestilles på musical@rudehoj.dk