Unge spillede fodbold til fordel for udsatte borgere

Over 30 lokale virksomheder støttede op om Skywalks fodboldturnering Charity Cup, hvis overskud gik til den sociale café Den Blå Paraply.

15 hold fra mange forskellige baggrunde – klubber, gymnasier, kirker mm. – dystede i den indendørs fodboldturnering Charity Cup i Arena Randers den 10. februar. Fotos: Charity Cup

Det kristne ungdomsarbejde Skywalk i Randers afholdt lørdag d. 10. februar fodboldturneringen Charity Cup. Overskuddet gik i år til den sociale aktivitets café Den Blå Paraply.

Da turneringen lørdag d.10. februar kl. 13 blev skudt i gang i to af Arena Randers’ haller, var det med stor opbakning fra lokale virksomheder, hvor over 30 forskellige virksomheder havde sagt ja til at sponsorere turneringen med forskellige gavebidrag. Disse sponsorater hjalp med at generere penge, der kunne doneres til årets velgørende formål.

– Udover den store opbakning fra sponsorer, der sikrede en masse fede præmier i både tombolaen samt i turneringen, oplevede vi at se en masse hold med forskellig baggrund tilmelde sig til turneringen, hvilket netop er en del af formålet med turneringen. Vi erfarede også en stor generøsitet blandt både tilskuere og spillere, som købte en hel masse lodder i tombolaen og derigennem ydede støtte til Den Blå Paraply i Randers, fortæller Joachim Kirk fra arbejdsgruppen.

Læs resten af artiklen her på udf.nu