Acts Academy har største elevhold i 10 år

På Apostolsk Kirkes Højskole i Kolding er det nye semester kommet rigtig godt i gang med 46 elever - og dermed det største hold i 10 år.

Den 13. august slog Acts Academy dørene op for 46 højskoleelever til 2022 efterårssemester. Højskolen summer af nyt liv, og med det højeste elevtal i 10 år er der meget at glæde sig over for forstander Lars Bo Olesen.

– Med det største elevtal i 10 år føles det, som om Højskolen er på vej ind i sit rette element. Gangene, værelserne, spisesalen og mødelokalerne summer af aktivitet fra staben og vores 30 danske og 16 internationale elever. Der spilles, lovsynges, studeres, grines og grædes.

Man bliver glad dybt ned i hjertet, når eleverne på egen hånd arrangerer bønneaftener, lovsang og fællesskab, der inkluderer alle, fortæller Lars, der har været forstander på Acts Academy siden august 2020. Et job han varetager sideløbende med opgaven som ledende præst i Åbenkirke i Herning.

Læs resten af artiklen her på udf.nu