Maria hjælper ofre for oversvømmelse i Pakistan

Maria, som ses i midten af billedet, fortæller i artiklen om Love of God Ministries’ hjælpearbejde i Pakistan.

Maria, som er volontør og uddeler hjælp til søndagsskoler for Love of God Ministries i Pakistan, skriver om hjælpearbejdet:

Sultne fik mad

”Jeg ville elske at dele historien om min tur til Rajanpur – en by, 7 timers kørsel fra Faisalabad, hvor jeg bor. Mit team var fra min familie, mine 2 brødre, min niece og min brors ven, som lagde bil til og selv kørte. Vi bad Gud lede os til det sted, Han ønskede.

Så tog Gud os til det rigtige sted, hvor oversvømmelsens ofre ventede på at få hjælp. Vi nåede dertil tidligt om morgenen. Turen kom til at tage 9 timer på grund af en ødelagt bro, så vi måtte vende om og køre en anden vej. Flere steder var vejen så ødelagt af oversvømmelserne, at man måtte køre meget forsigtigt og langsomt.

Jeg så folk sidde på vejen og nogle mennesker i telte. Jeg så folk, som ventede på noget morgenmad. De så så sultne og tørstige ud. De har ikke noget. Jeg var så ked af at se dem. Jeg havde købt mad, vand, mælk, juice, brød, kartoffelchips, ris og tøj. Jeg begyndte at distribuere til dem med mit team, folk blev så glade. Jeg var også meget glad for at se smil komme på deres ansigter, da de fik maden.

Læs resten af artiklen her på udf.nu