Lucas og Mads Emil skal være volontører i Tanzania – og i Haderslev Stift

Mads Emil har siden sin studentereksamen blandt andet været på rejse til Sydamerika.

Nordjyderne Lucas Bach og Mads Emil Lykke Jensen skal i efteråret være volontører på et børnehjem i Sumbawanga for Brødremenighedens Danske Mission. Efter hjemkomsten til Danmark skal de være stiftsvolontører i Haderslev Stift, hvor deres primære opgave bliver at fortælle om deres volontørophold for konfirmander, i børneklubber og til andre kirkelige arrangementer i stiftet.

Lucas og Mads Emil skal sammen med 3 andre unge være volontører på Peters House, som er et børnehjem for primært forældreløse børn. Her skal de blandt andet undervise i matematik og engelsk og hjælpe andre gadebørn i byen. De skal også hjælpe med at lave aktiviteter, andagter, fodboldkampe og praktiske ting på børnehjemmet.

Lucas og Mads Emil fortæller, at de hørte om muligheden for volontørtjenesten i Tanzania på KFS’s påskelejr. Nu bliver deres volontørtjeneste så også forlænget med opgaver for Haderslev Stift i foråret 2024. Vi har bedt Lucas og Mads Emil præsentere sig selv og fortæller om deres forventninger til volontørlivet.

 

Læs resten af artiklen her på udf.nu