Elisabeth og Rouven læste hele Bibelen på en måned

Eleverne på Acts Academy bruger mere tid med Gud. Og resultatet er mærkbart, fortæller forstander Lars Bo Olesen i et nyhedsbrev.

Danske Elisabeth Skov taler engelsk med sin tyske forlovede, Rouven Link, som hun mødte i Hillsong Kirken i Kbh. Nu går de på højskolen i Kolding, hvor de netop har deltaget i et intensivt forløb med bibellæsning. De skal giftes til sommer, hvorefter de flytter til København, hvor Elisabeth skal fortsætte sine studier på CBS, og Rouven vil søge arbejde.

”Morgenandagten Arise i dag skulle kun have varet 30 minutter, men efter lovsangen og en af elevernes tros-udfordrende indlæg, kom Guds ånd over flere af eleverne, og mange vidnede om umiddelbare helbredelser, der fandt sted. At leve et liv, hvor vi, trods modstand og svagheder, lærer at stole på Gud og skabe plads til ham i vores liv, er fantastisk.”

Det skrev forstander Lars Bo Olesen i sit nyhedsbrev fra fra Acts Academy den 5. marts. Brevet fortsætter med at fortælle om et særligt intensivt bibellæsningsprojekt, som eleverne har deltaget i.

Bevægelse og forandring

”Atmosfæren forstærkes måske af de mange elever, der i øjeblikket er i gang med en såkaldt “Bible Shred” (en bibel-optrævling, red.). Det betyder, at de intensiverer deres bibellæsning og personlige tid med Gud. 20% af eleverne læste hele Bibelen i løbet af februar. For andre er det enten Det Nye eller Gamle Testamente og for andre igen dele af Bibelen. Men alle er i gang, alle er i bevægelse og forandring,” skriver Lars Bo Olesen.

Læs resten af artiklen her på udf.nu