Påskelejr i Skanderborg fejrer ’Himmellys’

- Vi vil lade Guds lys skinne, siger KFS’ generalsekretær Robert Bladt.
– Vi vil lade Guds lys skinne, siger KFS’ generalsekretær Robert Bladt.

Vi møder Guds lys i det, Jesus gjorde for os, og vi må reflektere det, siger KFS’ generalsekretær.

Dette års tema er Himmellys, for som Paulus skriver i Filipperbrevet, stråler vi kristne som himmellys i verden, hedder det i KFS’ beskrivelse af årets påskelejr i Skanderborg. Traditionen tro starter påskelejren lørdag før palmesøndag og slutter onsdag i påskeugen. Blandt årets talere er KFS’ generalsekretær Robert Bladt, sognepræst Michael Lerche Nygaard og KFS-sekretær Daniel Hougaard.

Robert Bladt holder foruden åbnings- og afslutningsmøderne også et seminar om det kristne menneskesyn. Norske Håkon Sunde Pedersen holder bibeltimer for de studerende, mens Michael Lerche Nygaard holder bibeltimerne for gym-sporet. Daniel Hougaard holder et aftenmøde og giver inspiration til den daglige indsats i KFS-grupperne på studiestederne.