Samtaler med Gud

s.15 kursen er satGunhild Aaen Madsen har skrevet en meget personlig bog, som inviterer læseren til at følge hendes kamp for at finde ind til det liv, som Gud har ønsket for hende.

”Kursen er sat” består af forfatterens egne malerier ledsaget af skriftsteder og personlige bønner til Gud. Hendes kamp handler om evnen til at tage imod kærlighed og give den videre. I denne kamp har hun oplevet at være kastebold mellem følelser som kærlighed, forventning, skyld, magteløshed, træthed, forkerthed og frygt. Gunhild Aaen Madsen beskriver selv bogen som et vidnesbyrd om Guds tålmodighed, tilgivelse og vedholdenhed.

Hun beskriver sig selv som en ganske almindelig pige, der længes efter Guds kærlighed og nærhed og samtidig frygter at tage imod den. I en gradvis proces har hun fået mod på at slippe kontrollen og lært at leve. Tiltlen referer til den kurs, som hun oplever, at Jesus Kristus har sat for hende. Når hun lader ham stå ved roret, kan hun leve frit i livets omskiftelser.

Malerierne som er gengivet i bogen skal ikke nydes for kunstens skyld, og forfatteren hævder ingenlunde, at det er stor kunst. Det er i stedet et billedligt udtryk for følelser – et frirum, hvor hun har fået lov at udtrykke sig uden kontrol eller styring af teknikker og viden om, hvordan det burde være eller gøres. Det er en hjerte til hjerte bog, som nok vil give størst udbytte hos den læser, som kan spejle sig selv i Gunhild Aens livsvandring. En livsvandring, som hun så modigt åbner op for i ”Kursen er sat – En velsignet proces i ord og billeder”.

Gunhild Aaen Madsen:
Kursen er sat
107 sider
185 kr.
www.barak.dk