Sømand med i hovedbestyrelsen

Jonas Muff Kofoed
Jonas Muff Kofoed

38-årige Jonas Muff Kofoed er nyt medlem af Sømandsmissionens hovedbestyrelse.

Han er uddannet maskinmester og arbejder for Mærsk Tankers som maskinchef. Privat bor han i Odense sammen med hustruen Hanne og tre børn. Her er de ofte at se i kirkelig sammenhæng. Lige nu er Sømandsmissionen i gang med en strategiproces, som han ser frem til at blive en del af, for med sin konkrete erfaring kan han pege på ting, som sømænd og fiskere efterspørger.

Den erfarne sømand glæder sig til arbejdet i Sømandsmissionens ledelse: – Jeg går ind i dette spændende arbejde med forventning om at kunne bidrage med min erfaring og direkte føling med miljøet. Der er sket meget igennem de sidste år. Behovet for fiskere og søfolk er et andet. Dette behov håber jeg at kunne være med til at afdække, så der skabes god forbindelse med det maritime miljø og Sømandsmissionen, så søfolk og fiskere møder budskabet om Jesus Kristus, siger Jonas Muff Kofoed.