Vi kan gøre en forskel

s.15 I er jordens saltMed bibelhenvisninger og erfaringer fra eget liv opfordrer Anette Holt Larsen os til at træde ud i tro.

Anette Holt Larsen væver sit liv og vidnesbyrd sammen med budskabet ”I er jordens salt” for at inspirere læseren til at træde ud på Jesu bud. Derfor har hun startet et netværk i 2013, NextLevel, hvor hun – sammen med andre – ønsker at ”udruste Guds folk til at vandre overnaturligt på en naturlig måde og til at have indflydelse på samfundet”.

Bibelens ord står til troende

Anette Holt Larsen viser, hvordan Gud har ledt og hjulpet hende livet igennem – også i svære og udfordrende situationer. Og om hvordan vi kan stole på, at Bibelens ord står til troende i hverdagslivet med alt, hvad det indebærer. På meget kreativ vis har hun illustreret dette med mange bibelvers om salt, for det er jo det, Bibelen taler om, at vi skal være, og Bibelen har mange vers netop om salt og dets kvaliteter!

Gud helbreder

Forfatteren har engang haft problemer i forbindelse med at bede om, at mennesker bliver helbredt. Derfor har hun i bøn til Gud spurgt, om han virkelig helbreder alle. Det oplever hun, at han bekræfter, og henviser til Salme 103, men uden kommentarer til, hvorfor ikke alle bliver helbredt. At alle bliver helbredt, kan være svært for nogle læsere at forstå, når erfaringen viser noget andet.

Andre forfattere vælger at behandle emnet, fx Derek Prince i sin bog Guds Ord Helbreder (anmeldt uge 51/2014) om hindringer for helbredelse og Guds hemmeligheder. Men Anette Holt Larsen når med Mark kap. 16 som inspiration frem til, at troen skal afspejles i tegn og undere, og at en af nøglerne til at nå Danmark med evangeliet vil være helbredelse.

At være afhængig af Gud

Selv om bogen har mange bibelhenvisninger, er det først og fremmest et personligt vidnesbyrd om Guds storhed og om det at komme Jesus nær, træde ud på Bibelens ord og i Helligåndens kraft. Forfatteren opfordrer læseren til at lade Jesus forvandle sig og gøre en forskel – men ikke i egen kraft. Vi er helt afhængige af Gud – det var Jesus jo også – og Helligåndens kraft. Vi må bruge vore gudgivne åndelige sanser til at lytte til Gud. Anette Holt Larsen udfordrer os til at leve et indflydelsesrigt liv i hverdagen, og det er derfor et meget inspirerende vidnesbyrd om, at det er muligt i praksis at leve i Ordet og handle på det.

Anette Holt Larsen: I er jordens salt 160 sider
150 kr.
Forlaget
Aponet