KristenDemokraterne: Tag imod 10.000 kristne flygtninge!

KristenDemokraterne vil åbne Danmark for syriske, kristne mindretalsgrupper fra Libanons overfyldte flygtningelejre.
”Det er på tide, vi ser i øjnene, at netop de kristne ikke har udsigt til at kunne vende hjem til nærområderne”, siger Stig Grenov, KristenDemokraternes landsformand.
”Udover sult og kulde udsættes de for religiøse overgreb i flygtningelejrene. Der er ingen mulighed for fredelig sameksistens med de muslimske medborgere i overskuelig fremtid. Derfor skal Danmark vise vejen og invitere 10.000 forfulgte kristne og andre mindretalsgrupper.”
KristenDemokraterne finder det tragisk, at kristne må forlade Mellemøsten, men det er resultatet af mange års forfejlet europæisk udenrigspolitik. Der har været større fokus på eksport af varer end beskyttelse af kristne mindretal. Libanons 4 millioner indbyggere huser op imod 2 millioner flygtninge, hvilket bringer landet til randen af en økonomisk og social kollaps.