Ulla Jarnvig Holst er ansat som sekretariatschef hos Mercy Ships i Danmark

s2_Foto%20Ulla%20JMercy Ships Danmark har pr. 1. april ansat den 54-årige Ulla Jarnvig Holst som sekretariatschef. Hun skal især arbejde med fundraising til arbejdet.
Mercy Ships Danmark mobiliserer mennesker og ressourcer til hospitalsskibet Africa Mercy. Skibet er den tidligere togfærge Dronning Ingrid, som er ombygget til moderne hospital og årligt opererer tusindvis af mennesker i Afrika. Med ansættelsen sættes der fokus på kontakt til fonde og private bidragydere, som ønsker at støtte arbejdet for nogle af verdens fattigste mennesker.
Ulla Jarnvig Holst har de seneste 10 år været projektleder i Scleroseforeningen og har arbejdet med fundraising i Red Barnet. I 80’er og 90’erne arbejdede Ulla Jarnvig Holst blandt andet som programmedarbejder og siden redaktionschef på KKR/TV. Hun er søster til den kendte tv-vejrmand Michael Jarnvig.
Mercy Ships er udsprunget af YWAM (Ungdom med Opgave). Siden år 2000 har Mercy Ships været en selvstændig enhed. Den danske afdeling blev etableret som forening i 2010 og har hidtil kørt med kun frivillig arbejdskraft. Og det frivillige arbejde vil fortsætte, fortæller man fra Mercy Ships.