Danmission får ny dialog-konsulent

Version 4Line Ramsdal (28) begynder 1. juni i en etårig stilling som fagkonsulent hos Danmission, der arbejder med fattigdomsbekæmpelse, kirkeudvikling og dialog i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.
Line Ramsdal vil være tilknyttet programmet for fattigdomsbekæmpelse i Mellemøsten og især Danmissions dialogarbejde i regionen. Indsatsen er en del af Det Arabiske Initiativ, som skal skabe grundlag for dialog, forståelse og samarbejde mellem Danmark og den arabiske verden.
Line Ramsdal er kandidat i Mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Hun har også relevante erfaringer med Mellemøstarbejde – både fra Det Arabiske Initiativ og Danida-relateret arbejde i regionen, idet hun har arbejdet hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), og været i praktik på den danske ambassade i Saudi Arabien.
Line er opvokset i en præstegård på Nørrebro, og hendes forældre har begge været engagerede i Danmissions arbejde. Hun har desuden været studentermedhjælp i Folkekirkens Nødhjælp og aktiv i FDF. Privat bor Line sammen med sin kæreste på Vesterbro.