Udviklingskonsulent for genbrug

Linda Gamst Josefsen.  Foto: Ole Krabbe-Poulsen
Linda Gamst Josefsen.
Foto: Ole Krabbe-Poulsen

41-årige Linda Gamst Josefsen er ny udviklingskonsulent for Danmission Genbrug i Midt- og Vestjylland.
Som ny udviklingskonsulent for Danmission Genbrug i Midt- og Vestjylland skal Linda Gamst Josefsen etablere nye genbrugsbutikker, supervisere eksisterende butikker og hverve endnu flere engagerede frivillige til at være en del af Danmission Genbrug.
Linda Gamst Josefsen er bosat i Horsens med sin mand og to døtre på 10 og 12 år. Hun er uddannet folkeskolelærer og har undervist på henholdsvis Jakobskolen i Aarhus og Torstedskolen i Horsens samt arbejdet med udvikling af undervisningsmaterialer i virksomheden restudy.dk.
Linda Gamst Josefsen er aktiv i Horsens Valgmenighed og næstformand for Rudehøj Efterskole.