Tarm Frimenighed ansætter præst

Andreas Ipsen
Andreas Ipsen

Tarm Frimenighed har ansat den 31-årige Andreas Kammersgaard Ipsen som præst fra den 1. august 2015. Ansættelsen er som udgangspunkt på halv tid.
Cand.teol Andreas Kammersgaard Ipsen kommer fra en stilling som ungdomskonsulent i Luthersk Missions Unge. Han er gift med Johanne, og familien tæller desuden to børn.
Som præst skal Andreas Kammersgaard Ipsen ud over opgaverne med forkyndelse og undervisning også lægge vægt på fx ungdomsarbejde, arbejde med de mange børnefamilier i menigheden, kontakt til og omsorg for medlemmerne.
”Med ansættelsen af Andreas Ipsen som præst ønsker Tarm Frimenighed at sætte ekstra fokus på menighedens indre liv, så vi også kan være med til at formidle Guds kærlighed gennem Jesus til vores by,” siger Alex Dahl Karlsen, der er formand for Tarm Frimenighed.
Tarm Frimenighed, der er en del af Luthersk Mission (LM), har eksisteret i 10 år – men har altså indtil nu klaret sig uden ansat præst. Menigheden har godt 50 voksne medlemmer, foruden en stor flok børn. Den ugentlige gudstjeneste holdes på Seniorgården i Tarm. En række mindre studiegrupper og cellegrupper samles rundt omkring i private hjem. Menigheden er desuden sammen med LMs kreds i Tarm engageret i ugentlige aktiviteter for børn og unge.