Lecrae på Å-festival i Pinsen

s.23_Lecrae_3På Å-festivalens 25-års jubilæum vil tusinder af unge danskere bl.a. møde den kristne rapper Lecrae.

På Å-festivalen i Sdr. Felding den 22.-25. maj vil 25-års jubilæet blive markeret med besøg af de helt store internationale musiknavne.

Traditionen tro mødes flere tusinde unge på Danmarks største kristne festival i pinsen. Festen vil være præget af lovsang, bibelstudier og kunstnere med et stærkt kristent budskab.

Jubilæumsfestival

Danmarks største kristne festival forbereder netop nu sit 25 års jubilæum. Hundredvis af unge og lidt ældre fra Sdr. Felding og omegn har travlt med at gøre alt klar, før de ca. 3.000 unge indtager den lille provinsby.
Byens stadion bliver en kæmpestor campingplads for mere end 500 campingvogne. Pladsen vil snart genlyde af gensynsglæde, dybe samtaler og – ikke mindst – de gratis koncertoplevelser.
Lecrae brager igennem
s.23_Lecrae_2Det helt store navn inden for hip hop, Lecrae fra USA, er årets absolutte hovednavn. Han vil brage igennem, når han er med til at åbne Å-festival fredag aften. Han er de seneste år også slået igennem uden for den kristne scene.
Lecraes tekster taler meget direkte om den tro, han brænder for. Alligevel er han en anerkendt artist – også på nogle af de største verdslige hip hop scener.
Lecrae har vundet to Grammys, den seneste i 2015 for sangen “Messengers” (feat. For King & Country) og været nomineret 3 gange mere. Han har modtaget hele 17 Dove Award nomineringer, hvoraf han har vundet de fire.

Det store show

Søndag aften holdes Å-Festivalens populære lovsangsfest, og aftenen slutter med det store jubilæumskoncert/show, hvor alt kan ske …
Fokus på SKATTEN
På Å-festival 2015 vil der være en rød tråd i forkyndelsen: Romerbrevet kapitel 1-8 vil nemlig danne grundlaget for alle talerne.
Overskriften “SKATTEN” er valgt, fordi det er noget, der er nemt at visualisere og gøre konkret. Desuden er der tale om en slags dobbeltbetydning, for hvad er det virkeligt værdifulde i et menneskes liv? Det budskab, som den enkelte må tage med hjem, er evangeliet om Jesus Kristus. Det er den virkelige skat, selvom der er meget andet, der kan snyde i den verden, vi lever i.

Fest ved Skjern Å

Søndag eftermiddag kl. 15.30 bliver der holdt et jubilæumsarrangement for alle nede ved Skjern Å midt i byen. Her vil hoppeborge, Peter Pans tryllerier og minikoncerter ved efterskolebands mv. være en del af de skønne jubilæums-ingredienser.
Derudover er Å-festival også … fodbold, FestivalBIO, pandekager, koncerter på caféscenen, bibeltime, stilhed, havetraktortræk, fransk hotdog, slush-ice, koncerter i missionshuset, stillemesser, bøn, grillet gris, hygge og meget mere.
Forventningerne er virkelig i top, og de mange hundrede frivillige knokler for at kunne give de mange festivalgæster en oplevelse, som de sent vil glemme!
Det bliver en pinse som, foruden lækker musik og meget andet, også byder på stor åndelig rigdom, lover arrangørerne.
Å-festival arrangeres af IMU & Indre Mission i Sdr. Felding samt repræsentant(er) fra IM´s arbejde på landsplan.
Læs mere på www.aa-festival.dk og følg med på FACEBOOK aafestivalofficial.