To unge skal redigere bibel-app

To studerende på 3K-uddannelsen, Jens Mølgaard og Jonathan Koefoed-Hansen, skal være med til at udforme Bibellæser-Ringens app ”BibelTid”, som efter planen lanceres til august.
De to studerende skal redigere materialet til hver deres målgruppe. Jens vil have fokus på teenagere, mens Jonathan står for materialet til unge og voksne.
Den nye app vil tilbyde en ny måde at læse i Bibelen på, med mulighed for at interagere med andre om bibelteksten. Jens siger om projektet: ”BibelTid kan blive en forrygende platform til fornyet bibellæsning og fordybelse, da den opererer med bibelske temaer og tekster gennem et nyt medie, som også bidrager med en social dimension”.
Begge redaktører vil bidrage til BibelTid med en stærk faglighed, hvilket Jonathan bekræfter: ”Jeg glæder mig til at nørkle med bibelkommentarerne, så de bliver målrettede, tiltalende og fængende for unge”.
3K-uddannelsen står for Kristendom, Kultur og Kommunikation, oplyser landsleder Lasse Holmgaard Iversen.