Geværfabrikken i Otterup skal huse cafégudstjenester

Jacobskirken i Odense holder den 28. juni cafégudstjeneste i kulturhuset Geværfabrikken i Otterup. Foto: Jacobskirkens Facebookside.
Jacobskirken i Odense holder den 28. juni cafégudstjeneste i kulturhuset Geværfabrikken i Otterup. Foto: Jacobskirkens Facebookside.

Jacobskirken i Odense holder sin første gudstjeneste i Otterup den 28. juni.

Den 28. juni holder Jacobskirken, der til daglig har til huse i centrum af Odense, cafégudstjeneste i kulturhuset Geværfabrikken i Otterup.

– Vi ønsker at præsentere troen på Jesus på en nærværende og nutidig måde, fortæller Ruben Tychsen fra Jacobskirken. Han oplyser, at Jacobskirken kun har få kontakter i Otterup, men håber at få kontakt til flere lokale, troende såvel som ikke-troende.
Det er anden gang i år, at kirken holder gudstjeneste i den nordfynske by. Drømmen er, at det på sigt bliver en gang om måneden.

Afslappet stil

Gudstjenesten i Otterup den 28. juni vil blive holdt i en afslappet stil, så alle kan være med, også selvom man ikke plejer at komme i kirke. Musikken er nutidige rytmiske sange. Der vil være en prædiken over emnet ”Komme dit rige”. Den vil også være ligetil og umiddelbart tilgængelig, krydret med humoristiske indslag og dagligdags eksempler, lover Ruben Tychsen.
Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at nyde en grillpølse med brød og sodavand eller kaffe til.
Jacobskirken i Odense har 150 registrerede medlemmer og er en kristen frikirke under Apostolsk Kirke i Danmark. Kirken er med i FrikirkeNet, som er en paraplyorganisation for ca. 90 frikirker fra Pinsekirken, Baptistkirken, Apostolsk Kirke samt uafhængige frikirker og husmenigheder.
Kulturhuset Geværfabrikken ligger på Fabriksvej 3-7 i Otterup. For mere info se hjemmesiden www.jacobskirken.dk/index.php/Otterup.