Ny forretningschef vil styrke drift og mission i grønlandske sømandshjem

Det primære fokus i Sømandsmissionen må være mission, mener den nye forretningschef for sømandshjemmene i Grønland.
Det primære fokus i Sømandsmissionen må være mission, mener den nye forretningschef for sømandshjemmene i Grønland.

Erik Ramballe Hansen bor i Danmark, men regner med at tage turen til Grønland flere gange årligt.

Erik Ramballe Hansen er ansat som forretningschef for de grønlandske sømandshjem, som Sømandsmissionen ejer. Han kommer fra et job som sømandshjemsbestyrer i Sisimiut i Grønland.

Med ansættelsen af Erik Ramballe Hansen styrker Sømandsmissionen arbejdet i Grønland. Hans primære opgave bliver salg, kundepleje og en styrkelse af kontakten til samarbejdsrelationer som fx rejsebureauer, departementer i Grønland samt selvstyreejede institutioner.
Desuden skal han være med til at sikre en optimal drift af sømandshjemmene i samarbejde med bestyrerne – derfor regner han med 60-80 rejsedage årligt.
Erik Ramballe Hansen er uddannet civiløkonom og er i gang med at læse HD. Sammen med hustruen Nanna og to døtre, Maria og Andrea, bor han i Kolding.
– Jeg er rigtig glad for, at jeg kan blive ved med at arbejde for Sømandsmissionen. Jeg håber, at mit bidrag kan styrke sømandshjemmenes engagement i det grønlandske samfund samt kontinuiteten i arbejdet, smiler han.
For mig er det vigtigt, at det primære fokus i Sømandsmissionen er mission. Jeg skal ikke skabe forretning for profittens skyld, men for at skabe overskud til mission. Det formål vil jeg gerne arbejde for, tilføjer den nye forretningschef.
Sømandsmissionen har tre trestjernede sømandshjem i Grønland: Nuuk, Sisimiut og Aasiaat.