Fremragende slutning på endetidsserie

s15_Dødt løbSidste bind i den politiske thrillerserie om endetiden af Joel C. Rosenberg skuffer ikke.

Joel Rosenbergs femte roman er endelig udkommet på dansk. Dødt løb afslutter Rosenbergs politiske serie med et brag. Som sædvandlig skriver Rosenberg romaner, som vil fange læseren og gøre indtryk.

Jeg har anmeldt tre af de fire tidligere i serien, og jeg kan tydeligt se, at udviklingen i Rosenbergs evne til at skrive romaner er vokset siden Den sidste jihad. I alle hans bøger befinder mennesker sig i de mest dystre situationer. I denne bog er der flere af hovedpersonerne, som ikke overlever. De har ikke rigtigt nogen omkring sig, som de kan regne med, når katastroferne indtræffer. Det er spørgsmålet her, om de vil opleve det, det sker, som et stort mareridt.
Som altid bliver hans romaner oversat til dansk, når temaerne er meget aktuelle.
Det er spændende at se, hvad Rosenberg har at sige om begivenheder angående de sidste tider, fordi mange af Rosenbergs forudsigelser går i opfyldelse. Dødt løb har fokus på Irak, Kina, Nord Korea og Israel.
Igen er hans udforskning af historie og bibelsk profeti upåklagelig. Læseren slutter altid bøgerne med en dybere forståelse af de sidste tider. Han har skrevet non-fiction om de sidste tider, som ville være meget interessant at læse, men den er ikke oversat til dansk.
Man forventer, at den sidste bog i serien er den allerbedste. Rosenberg leverer en stor blanding af hæsblæsende action og en grundig forståelse af bibelsk profeti. Fans af Rosenberg vil ikke blive skuffet.

Joel C. Rosenberg: Død løb
408 sider
199 kr.
Scandinavia