Ny samling af de gyldne sange

s23_gyldne sange”Evangeliets Gyldne Sange” har i år udgivet deres tredje album, nemlig ’Min Jesus lever’. Koret består af en lokal gruppe fra Brønderslev, på 25 modne kristne fra forskellige kirker, som synger og spiller de gamle evangeliske vækkelsessange.

Koret vil gennem sang, musik og vidnesbyrd forkynde evangeliet om Jesus Kristus, og de medvirker ved mange forskellige arrangementer både i Danmark og i udlandet.
I Danmark har koret fx været med til seniorarrangementer, sangaftner i kirker og menigheder, bibelcamping, friluftsmøder, julekoncerter og ”Mindes du sangen”-aftner.
Det 13 år gamle kor er efterhånden velberejst og har optrådt i lande som Italien, Tjekkiet, Norge og Sverige. Til efteråret skal de for første gang en tur til Færøerne.
Korsangen akkompagneres af forskellige musikinstrumenter: klaver, saxofon, violin, bas, harmonika, guitar og banjo. Det gælder også, når koret rejser til udlandet – der er altid imellem 20-25 af korets medlemmer afsted.

CD-en kan anbefales til dem, som elsker de gode gamle evangeliske sange. Med Cd’en følger et sanghæfte med teksterne til alle 14 sange, så alle kan synge med på de kendte og elskede sange.

Evangeliets Gyldne Sange:
Min Jesus Lever
kr. 100,-
www.egsnet.dk