Abortklinikker tiltrækker satanister

Af Iben Thranholm Cand. teol., journalist og samfundsdebattør
Af Iben Thranholm
Cand. teol., journalist og samfundsdebattør

Forleden læste jeg et interview, som fik de små nakkehår til at rejse sig. I forbindelse med den rystende afsløring af hvordan den amerikanske organisation Planned Parenthood har handlet med organer fra aborterede fostre, fortæller den tidligere satanist Zachary King til lepantoinstitute.com, hvordan han har været med til at udføre sataniske ritualer på abortklinikker.

Zachary King, der for et par år siden omvendte sig til katolicismen, blev allerede som teenager oplært til at udføre magiske ritualer på højeste niveau i the World Church of Satan. Han fortæller, hvordan abort er central for den sataniske kult.
I et interview på Radio Maria, en katolsk radiostation, fortæller King, hvordan han deltog i et sexorgie, hvor unge mænd skulle gøre en kvinde gravid alene med det formål, at hun senere skulle abortere. Selve aborten foregik under et ritual, hvor 50 nøgne kvinder sad på gulvet foran kvinden, der skulle abortere og tilbad deres egen krop. Lægen, der udførte aborten skar fostret i stykker, som kvinderne delte og spiste. Det er således tale om en vanvittig afskyelig perversion af nadveren, hvor Kristus, den syndfri og uskyldige, giver sit liv som offer. Hos satanister er det et uskyldigt barn, der ofres til satan, hvis magt vokser gennem det uskyldige og forsvarsløse barns blod.
Ifølge King var det såvel ledere som læger på abortklinikker, der selv er involveret i satanisme, som inviterede ham og andre satanister til at deltage i ceremonier ved midnat. De fostre, som var blevet aborterede den pågældende dag dedikeredes til satan. Det var helt ligegyldigt af hvilken grund kvinden havde aborteret. Alle aborterede fostre blev brugt til formålet.
Zachary King beretter også, at abortindustrien tiltrækker satanister, fordi de her får let adgang til ofre og ritualer. De infiltrerer, ifølge Zachary King, også rådgivningssektoren og den politiske verden, hvor de har mulighed for at påvirke kvinder til at vælge abort.
King er langt fra den eneste, der peger på menneskeofringer og abort som central for den satanistiske kult. Det har været fremme i amerikansk presse, at sataniske grupper, der er mistænkt for børneofringer, er involveret i abortkampagner og fundraising til formålet.
Disse afsløringer viser, at abort er et led i en åndelig krig, hvor politisk aktivisme slet ikke er nok. Der skal kristen bøn til. Masser af bøn.