Rammer lige i hjertet

s15_FRI”Fuldstændig Fri” hedder sidste udgivelse fra Refleks Musik i Gospelkids-serien. Og den fortsætter i samme flotte stil som de tidligere udgivelser.

Det er glad musik og smukke klare pigestemmer, som rammer lige i hjertet med stærke enkle tekster. Knap halvvejs igennem albummet er jeg allerede gladere og har mere energi, end da jeg startede. Det er tekster, som fortæller om forholdet til Gud som en personlig far, der elsker, vandrer med, tilgiver og giver kvit og frit af sin kærlighed. Der er gode detaljer på de forskellige numre, så det aldrig bliver ensformigt. Festen sluttes af med en smuk ballade.
Bag udgivelsen står Jacob Worm, Jesper Smalbro og Peter Ringgaard som også har samarbejdet om tidligere Gospelkids-udgivelser. Selv siger producenterne, at cd’en er for alle mellem 6-15 år. Men efter min mening bør voksne også unde sig selv at blive rørt af musikken fra ”Fuldstændig Fri”. Den baner vej for at tage imod Guds rige ”som en lille barn”.