Spænding for børn og voksne

s15_Rod_og_Co_og den mystiske skyggeHarry Voss har skrevet et mysterie, som vil fastholde læseren i spænding og uvished til sidste side. Både unge mennesker og voksne vil nyde at læse den tredje bog i serien med Rod og Co.

Rod og Co og den mystiske skygge handler om Schmidtsteiner familiens store sommerferie. De besøger mange byer i Tyskland, fordi de håber på, at Rod kan huske mere om sin fortid og finde sin familie. Rod and Lukas synes, at det er et eventyr at besøge så mange steder, især når en anden familie virker til at følge efter dem fra by til by.
Men for forældrene er det desværre anstrengende at fare rundt, fordi det betyder, at de skal pakke bilen igen og igen. Til sidst trænger de til et par dage til at slappe af, efter ferien er slut.
Mens de farer rundt i Tyskland, opstår der flere livlige drøftelser om, hvordan verden er blevet til. Rod stiller mange svære spørgsmål til familien, men forældrene svarer med mange indsigtsfulde vinkler om emnet. Med så grundig en forklaring er det svært at konkludere, at en to-cellet organisme udviklede sig til en fuldt fungerende verden, som findes nu.
Harry Voss er en mesterforfatter, som fylder bogen med mange overraskelser og med en hel masse humor. Der sker meget, som vil fastholde unge menneskers opmærksomhed, og den vil udvide deres horisont om emnet skabelse. Jeg vil give den til min søn, når han er gammel nok. Det er skrevet på omslaget, at bogen er egnet til børn fra otte år, men jeg ville anbefale, at forældre læser bogen først og overvejer, om deres børn er gamle nok til at læse på dette niveau. Mysteriet er så spændende, at voksne også bliver fanget af den.

Harry Voss: Rod og Co. og den mystiske skygge
222 sider • 149,95 kr. • Prorex