Fabelagtigt genhør med Kevin Max

s22_brokentemplesdeluxeKevin Max’ ’Broken Temples’ er et godt genhør. På den ene side er alt, som det plejer. Gode melodier, skarpe og poetiske tekster, med bredde og dybde. På den anden side har Kevin Max formået at nyskabe sit udtryk og få det opdateret til skøn blanding af elektronisk pop og rock.

Der er referencer til The Beatles, Dire Straits guitarer, 80’er synthesizer bræs, Coldplay og massere af råbekor. Broken Temples er Kevin Max’ sjette album efter DCtalk.
Det er en nydelse at lytte til. Selv om mange var kede af, at DCtalk stoppede med at lave musik sammen, så har det været godt for alle tidligere medlemmer at få prøvet noget nyt af. Kevin Max både som solokunstner og som forsanger i Audio Adrenaline. Michael Tait i Newsboys og TobyMac som soloartist.
På Broken Temples møder vi en ærlig Kevin Max, som fortæller om sine kampe og sin insisteren på at holde blikket rettet mod den Herre, som er uden for ham selv. Det er Kevin Max’ sikre holdepunkt.
Det kan godt være, at Kevin Max efterhånden er blevet 48, men dette album lyder som morgendug. Kevin Max’ meget karakteristiske stemme på et tæppe af velproducerede arrangementer af enormt gode sange. På deluxe udgaven findes der hele 15 sange, som alle sammen rummer deres egne skønhed og berettigelse på dette fabelagtige album. Det er et album, som både rører hjertet, udfordrer tanken og får foden til at vippe.
Torben Schmidt