Film om den kristne rapper Lecrae

s23_lecraesSangeren fortæller om sit turbulente liv i bogen Unashamed, der ligesom filmen kommer i 2016.

Filmskaberen Art Hooker, som hævder at han i sin tid opfordrede den ikke-troende Lecrae til at ’rappe for Jesus’, er nu i gang med at lave en film om sangeren og hans Unashamed Movement.

Bevægelsen The Unashamed Movement stammer fra 2010. Betegnelsen refererer til teksten i Romerbrevet 1:16 ’Jeg skammer mig ikke over evangeliet, for det er en Guds kraft til frelse for enhver, som tror…’
– Det handler om, at man ikke skammer sig over noget som helst, der har med Jesus og livet med ham at gøre, forklarer Lecrae i en YouTube video fra 2010.

Lecrae mødte Jesus

Filmen “Unashamed World” fortæller historien om Lecrae og Reach Records vej til berømmelsen. Det er Lecrae selv, som spiller hovedrollen. I birollerne ses blandt andre KB, Trip Lee, Andy Mineo, Tedashii, Derek Minor og Sho Baraka.
Art Hooker mødte Lecrae allerede som studerende på University of North Texas. Da han i 1998 hørte Lecrae rappe, foreslog han ham at rappe for Jesus. I første omgang lo Lecrae af forslaget. Han var nemlig ikke selv kristen på det tidspunkt. Men senere tog Lecrae med Hooker til en kristen konference,og det var her, at Lecrae ifølge Hooker tog imod Jesus.

Bogen Unashamed

Lecrae kan snart udgive sin første bog med titlen Unashamed. I denne bog afslører sangeren nogle af de mere ukendte detaljer fra sit liv. Han fortæller bl.a. om et mislykket selvmordsforsøg og om sin kamp mod stoffer og depression.
Bogen udkommer i maj 2016 før udgivelsen af Lecraes næste album.
– Jeg skriver Unashamed for alle dem, der ikke ved, hvem de er, og føler sig begrænsede af de etiketter, andre har sat på dem, forklarede Lecrae i The Christian Post tidligere i år.
Han understreger, at han både som kunstner og som forfatter ønsker at være helt ærlig om sin baggrund og dermed inspirere andre og øve indflydelse på kulturen.
Filmen Unashamed World ventes at udkomme i januar 2016.