Nu skal der bedes for lovsang i Boxen

Facebookgruppen opfordrer alle til at bede for Lovsang i Boxen den 12. september. Man må også meget gerne dele ord og billeder fra bønnen og oplyse, hvor i landet man beder fra.
Facebookgruppen opfordrer alle til at bede for Lovsang i Boxen den 12. september. Man må også meget gerne dele ord og billeder fra bønnen og oplyse, hvor i landet man beder fra.

Facebook-gruppen arrangerer bønne-event den 12. september.

Et bønne-event den 12. september skal nu bane vejen for at samle 10.000 lovsyngende mennesker i Boxen.

Opfordringen til at deltage i eventet findes på facebooksiden Lovsang i Boxen. Og visionen om at holde et stort kristent lovsangsevent har allerede levet i flere år hos Flemming Hebsgaard og Martin Raabjerg fra foreningen Lovsang i Jyske Bank Boxen.
– Vi beder dig om at give 30-45 minutter af din tid til bøn og lovsang. Og skulle du føle dig tilskyndet til at dele noget efterfølgende, vil vi opfordre dig til at skrive i kommentaren på denne begivenhed, siger Flemming og Martin.

Bed om ledelse – og penge

– Lige nu har vi brug for, at så mange som muligt står sammen med os i bøn. Vi har rigtig meget brug for Guds vejledning i dette projekt.
Helt konkret har vi brug for økonomiske midler for at komme videre i projektet, men det er også rigtig vigtigt for os, at Gud leder projektet, så det mest af alt bliver JESUS, der bliver hyldet igennem Lovsang i Boxen. Så må vi finde ud af, om det bliver med udenlandske eller danske kunstnere.
Når du har besluttet dig for at deltage i eventet, vil vi rigtig gerne, hvis du i kommentaren på facebook-siden vil skrive, hvilken by eller hvilket område, du beder i, så vi kan se, hvor stor en del af landet, der deltager i forbønnen. Vi håber, at rigtig mange vil stå sammen med os, så vi kan få Lovsang i Boxen, siger arrangørerne.
– Vi har allerede fået 90 tilsagn om forbøn pr. mandag den 7. september. Og vi håber, at der bliver Lovsang i Boxen i løbet af et år, slutter
Martin Raabjerg.

Program for event den 12. september:
Kl. 11.00 Vi opfordrer til at lytte til lovsangen: Mit hjerte som bolig, Skywalk
Kl. 11.10 Alle beder, der hvor de nu er
Kl. 11.45 Del gerne ord, billeder på facebook-siden.