Gud virker i de uperfekte

Til venstre: Jennifer DeWeerdt fra USA er hovedtaler på ”Forvandling”. Til højre: Jørn Hyldgaard er kendt som en humoristisk og varm taler.
Til venstre: Jennifer DeWeerdt fra USA er hovedtaler på ”Forvandling”.
Til højre: Jørn Hyldgaard er kendt som en humoristisk og varm taler.

Temaet for årets største kvindekonference ’Forvandling’ handler om at lade Gud komme til.

Den 24.-26. september inviterer ’Kvinde til Kvinde’ for ottende gang til kvindekonferencen ’Forvandling’ i Kulturcentret i København.

I år er hovedtemaet ”Perfekt i det uperfekte” med fokus på at lade Gud komme til og overvinde de omstændigheder, der måtte begrænse os. Formålet med konferencen er at inspirere og udfordre deltagerne og samtidig give mulighed for at fordybe sig i sin tro. Weekenden i København er også en chance for fællesskab med kvinder i alle aldre og nationaliteter.

Ny hovedtaler er fra USA

Konferencens hovedtaler er Jennifer DeWeerdt fra Rockford, USA. Hun er sammen med sin mand en del af ledelsen i kirken Rockford First i nærheden af Chicago og er her med til at arrangere kvindekonferencen ”Original Women” hvert år i april.

 

Derudover taler Rita El Mounayer fra Sat-7, Cypern, samt en række danske talere, herunder Merete Tangstad og Jørn Hyldgaard. Igen i år vil Martin Smith være en del af lovsangen, denne gang sammen med Bright City fra UK.

Hjælper flygtninge

Et af hovedområderne i Forvandling vil være et indblik i det asylarbejde, som ’Kvinde til Kvinde’ er i fuld gang med på flere sjællandske flygtningecentre. I den forbindelse har 100 asylansøgere fået mulighed for at få økonomisk støtte til at deltage på Forvandling. Under konferencen vil der blandt andet være en fest til fejring af det arbejde, der er blevet gjort i løbet af året, samt en indsamling til at videreudvikle arbejdet.
Sidste år lancerede Kvinde til Kvinde sin egen initiativpris. Prisen på kr. 10.000 er en anerkendelse til en kvinde eller et projekt, der har gjort en særlig indsats for andre. På Forvandlings facebookside kan man fra d. 10. – 25. september kl. 12 stemme på de, af et dommerpanel, tre nominerede initiativer. Prisen overrækkes under konferencen.