Dansk lovsang med kant

s22_Kom ind coverDer er 5 år siden at bandet Nor:Lyd udgav deres debut-CD. I september i år udkom så efterfølgeren, Kom Ind. Bandet består af nogle venner fra København og Nordsjælland, der alle har en passion for Gud og musik. Derfor har alle sangene Gud som omdrejningspunkt.

Rent musikalsk består CD’en af 10 numre, der alle er godt skruet sammen. De fleste numre starter langsomt og bygges så op. Der lægges langsomt ud med sprøde elektroniske toner, hvorefter resten af bandet sætter ind med god rock/pop-lyd. Elguitaren skærer godt igennem og giver den ellers polerede lyd noget kant.
Teksterne til sangene handler om at lytte til og søge Gud. Om frygt og kontroltab i en verden, hvor det kan være svært at finde plads til Gud. Samtidig bærer sangene også et håb og en glæde, der smitter af på lytteren.
Teksterne tager alle udgangspunkt i bandets egne erfaringer med Gud. Den eneste sang, der ikke er skrevet af bandet selv, er sangen Frels mig, Gud. Denne sang har tekst fra Salmernes Bog, Salme 69 v.2-4, 17-18. Her har Nor:Lyd lagt sit eget præg på teksten ved at tilføje moderne hårdtslående musik.
Nor:Lyd leverer god lyttervenlig musik, med kant og personlighed. Man kan mærke, at bandet har noget på hjerte. Noget de vil have ud til publikum. Selvom teksterne kan virke lidt dystre, er der en glæde i musikken, der smitter af på publikum. Forsangeren Christina Donslund Steen leverer en overbevisende vokal, og resten af bandet sørger for, at det musikalske er i orden.

Mangler du en lovsangs-cd, der spreder glæde, så giv Kom Ind en chance. Lyt til CD’en og tag derefter ud og hør Nor:Lyd live. Det er fuldt fortjent.
Bo Slot Pedersen