Hovedtalerne på Event 2015

s22_RTEmagicC_Soeren-RoennHovedtalerne hedder Søren Rønn og Thomas Nedergaard.
Søren (25) læser teologi på Menighedsfakultetet i Aarhus. Han fortæller om sig selv – og Event:
Jeg er godt gift med Kristina, som læser til sygeplejerske. Jeg er ret glad for fodbold og anden sport, og så elsker jeg at høre god musik – helst live.
Derudover brænder jeg for Jesus, og jeg er simpelthen så glad for muligheden for at fortælle om ham på Event 2015. Jeg har intet mindre end verdens bedste budskab at dele, og jeg er sikker på, at Gud har noget på hjerte – også til dig.
Jeg glæder mig til at møde en masse deltagere og snakke med jer om, hvem I mener, Jesus er, og om han betyder noget for jer. Min tro er opstået og holdt levende igennem gode snakke med andre kristne, så jeg håber for Event 2015, at det bliver et sted, hvor vi kan snakke ærligt om tro – også om det, der er svært.

 

 

 

s22_RTEmagicC_Thomas-NedergaardThomas fortæller:
Jeg har været kristen i 27 år – det vil sige hele mit liv – og det er det vigtigste, der er at sige om mig. At være Guds barn er min identitet, og omdrejningspunktet for, hvem jeg er, findes i troen på ham.
Jeg er uddannet teolog og er ved at uddanne mig til præst. Jeg glæder mig til at være sammen med jer på Event, hvor jeg håber og be’r til, at Gud på ny vil vise sig for os.