Israel ramt af ’privat’ terror

En ung muslim stak denne mand, Aron, i hovedet med en køkkenkniv. Han lever endnu men er i livsfare, skriver Moses Hansen.
En ung muslim stak denne mand, Aron, i hovedet med en køkkenkniv. Han lever endnu men er i livsfare, skriver Moses Hansen.

Civile muslimer angriber jøder med redskaber fra værktøjskassen, skriver Moses Hansen. 

– Israel trænger til vores forbøn, siger evangelisten Moses Hansen, som netop er vendt hjem fra et besøg i landet.

Lige nu foregår en bølge af overfald mod jøder. Men det er tilsyneladende uafhængige civile palæstinensere, der står bag.
– Jeg tror, Benjamin Netanyahu er i en situation, der ligner den, Judæas kong Josafat var i, hvor han bad: “Vi ved ikke, hvad vi skal gøre, men vore øjne er vendt mod dig!” (2. Krøn. 20:12), skriver Moses Hansen.

Knive og skruetrækkkere

Hvis Israels muslimske naboer havde angrebet Israel med tanks, fly eller raketter, vidste Israel, hvor de skulle svare igen. Men lige nu angriber civile muslimer jøder med sten, knive, skruetrækkere og ethvert andet våben, der kan såre og dræbe.
Overfaldene sker på torvet, i butikken, på landevejen, på parkeringspladsen og endog i private hjem. En sådan “hær” er vanskelig at bekæmpe.
Derfor opfordres alle jøder med tilladelse til at have våben at bære dem over alt – og bruge dem. Det gælder liv og død. For stemningen hos muslimerne er pisket op. De loves en særlig plads i paradis, og dør de under terrorhandlingen, udråbes de som martyrer – og deres familier belønnes med mange penge, fortæller Moses Hansen.

Terror gennem 12 timer

– Her kommer en masse klokkeslet. Hvad er det for noget? Det er klokkeslet, som siden middag i dag til midnat, hvor jeg skriver andagten, indikerer at terrorhandlinger fandt sted rundt om i Israel, skriver Moses Hansen.
Listen nævner klokkeslet for 24 tilfælde af terror:
23:13, 23:09, 22:55, 22:05, 21:53, 21:25, 21:15, 20:50, 20:09, 19:27, 19:18, 18:48, 18:16, 18:01, 17:33, 17:26, 17:25, 17:15, 16:58,16:20, 16:02, 15:09, 14:27, 12:24
Er det nødvendigt at minde om, at Israel trænger vores forbøn og kærlighed? spørger Moses. Han minder samtidig om det, Jesus siger om endetidens kaos og vold i Mat. 24:6, “Se til, at I ikke lader jer skræmme!” Guds kærlighed driver nemlig al frygt ud.