Kristent metalband med succes

Unseen Faith består af Alexander Eriksen, Jakob Langvad, Asbjørn Brokhøj, Klaus Schmidt og Christian Jensen.
Unseen Faith består af Alexander Eriksen, Jakob Langvad, Asbjørn Brokhøj, Klaus Schmidt og Christian Jensen.

’Unseen Faith’ fra Århus er noget så usædvanligt som et kristent metal band. Mængden af kristne metalbands i Danmark kan tælles på en hånd. Og dette band får endda international opmærksomhed.

Unseen Faith udkommer med det mellemgulvstunge mini-album ”Yorkebreaker” den 28. november. Et af numrene hedder ”The Mask”, og er blevet til en musikvideo. Videoen har på 4 dage fået næsten 10.000 views.
De fem bandmedlemmer brænder for deres budskaber, og Unseen Faith beskives i en artikel i GAFFA som ”et brutalt sidestykke til Hymns From Nineveh” og ”lyden er en blanding af breakdowns, der går hånd i hånd med skærende guitar riffs”.
– Det føles godt at være færdige med det, vi mener, er et svendestykke på vores 5-årige musikalske rejse. Efter adskillige udskiftninger og modgang er Yokebreaker endelig klar. Vi glæder os til at udgive musik i et land, hvor pladsen til vores type musik ikke er eksisterende. Vi er klar til at rive metal Danmark midt over, siger Asbjørn Brokhøj som er guitarist i bandet.
Udgivelsen i november følges op af en turné i Danmark og Europa i 2016. Læs mere om bandet og se musikvideon ’The Mask’ på gruppens facebookside.