Vågn op Europa!

Jesus Culture er et af de lovsangsbands, som skal lede lovsangen under Awakening Europe i Nürnberg d. 9. - 12. juli.
Jesus Culture er et af de lovsangsbands, som skal lede lovsangen under Awakening Europe i Nürnberg d. 9. – 12. juli.

Har du ikke besluttet, hvad du skal bruge ferien på, var det måske en idé at tage til Nürnberg til ’Awakening Europe’. Her samles tusinder af europæere til lovsang og bøn for Europa.

Den 9.-12. juli er der Awakening Europe, som kan oversættes til ”Opvågning for Europa”, på Grundig Sportstadion i Nürnberg i Tyskland. På det selvsamme sted hvor retsopgøret efter 2. verdenskrig fandt sted, løber Awakening Europe af stablen under sloganet ”Europa vil blive frelst”.

Awakening Europe er en international kristen event, som arrangeres af ’Godfest Ministries”. ’Godfest Ministries’ ønsker at udbrede Jesu kraft og kærlighed til alle nationer. At stedet i år er Nürnberg, er ingen tilfældighed. Det startede tilbage i februar 2014, hvor præst og formand for Godfest Ministries, Ben Fitzgerald og Todd White fra Lifestyle Christianity talte ved et arrangement. Ind imellem møderne havde de mulighed for lidt sightseeing og besøgte nogle af de historiske steder fra Anden Verdenskrig.
Da de stod og så ud over Luit-poldhain-parken, oplevede de begge, uafhængigt af hinanden, at Jesus talte til dem om at samle tusinder af mennesker fra hele Europa, så de sammen kunne lovsynge og bede Gud om at ændre Europa.
De var også begge overbevist om, at det skulle finde sted i 2015. Først senere gik det op for dem, at det ville være nøjagtig 70 år efter afslutningen på Anden Verdenskrig.

Oplev Jesus Culture live

På Awakening Europe vil der være både bands og talere.
Bandsene tæller Jesus Culture, Jake Hamilton, God Encounter Band, Chris Poeschl, Outbreak Band og Gospel Forum Band.
Mange danskere kender allerede Jesus Culture og har nu chancen for at opleve dem live. Bandet blev dannet som del af en bevægelse med det formål at bringe mennesker i kontakt med Guds kærlighed og gøre dem til disciple for at transformere samfundet.
Bandets forsangere er Kim Walker-Smith og Chris Quilala. Jesus Culture har udgivet syv albummer i løbet af de seneste syv år, hvoraf det seneste er ”Jesus Culture” med Martin Smith, Live fra New York i november 2012.

Heidi Baker er en af de mest kendte kristne forkyndere i verden i dag.
Heidi Baker er en af de mest kendte kristne forkyndere i verden i dag.
Fik du ikke hørt Heidi Baker i København?

Talerne tæller Heidi Baker, Todd White, Ben Fitzgerald, Walter Heidenreich, Matthias “Kuno” Kuhn, Paul Manwaring og Daniel Kolenda.
Hvis ikke du havde mulighed for at opleve Heidi Baker som for nylig var i København, kan du opleve den karismatiske missionær i Nürnberg.
Sammen med husbonden Rolland grundlagde Heidi Iris Ministry i 1980. I dag hedder det Iris Global. Siden 1995 har de arbejdet i Mozambique, som er et af verdens fattigste lande. Her arbejder de blandt fattige gadebørn. Mirakler er en integreret del af deres arbejde, og en vækkelsesbevægelse har spredt sig til voksne, præster, kirker og så igennem bushen tværs igennem alle Mozambiques ti provinser.
I Mozambique er Heidi nu kendt som ”Mama Aida” for tusindvis af børn. Iris Global varetager en mission, som inkluderer bibelskoler, medicinske klinikker, kirkebaseret pleje af forældreløse, brøndgravning, skoler, evangeliske industrier, bomuldsfarme, enke-programmer og helende fremstød i fjerntliggende landsbyer, som inkluderer et netværk af hundreder af kirker. Hun har en Bachelor og en Master fra S.C.C. Vanguard Universitet og en Ph.D. fra Kings College, London Universitet.

Todd White, som sammen med Ben Fitzgerald fik visionen om samlingen i Nürnberg, er letgenkendelig med sine lange dreadlocks. Også han taler på konferencen. Todd var stofmisbruger og ateist i 22 år, indtil han i 2004 blev sat fri og kom til tro. Tilgivelse og retfærdighed er nøgleord i hans tjeneste.

Ben Fitzgerald er grundlægger og formand for Awakening Europe.
Ben Fitzgerald er grundlægger og formand for Awakening Europe.
Ben Fitzgerald

Endelig er der Awakening Europes formand Ben Fitzgerald. Han er præst i Bethel Church i Redding i Californien. Ben er oprindelig fra Melbourne i Australien og fandt Gud, mens han solgte stoffer. Han er grundlægger af “Empowered Evangelist”-netværket og “Godfest Ministries Inc.”
Han er overbevist om, at Europa står overfor en transformation genereret af radikale kristne.

Nürnberg er en by i den tyske delstat Bayern. Der bor cirka 500.000 i byen. Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. 9 timer i bil.
På awakeningeurope.com kan du finde information om tilmelding, mulighed for logi mm.
Jakob / Lisbeth


Artiklen fortsætter efter annoncen: