Han forvandler støv til diamanter!

s22_diamondsHvis du er tændt på at lytte og danse til en gang fed lovsang, er dette pladen for dig. Dette er musik med fængende melodier og sjove, dybe, alvorlige, motiverende og opmuntrende tekster skrevet i et personligt, fortællende univers.

Lytteren kommer på en rejse ind i en persons liv, for hvem det simpelthen ikke er muligt andet end at råbe og synge ud, at Jesus er den sejeste og vejen til alt godt.
Hawk Nelson er et kristent expunk band, der nu er gået mainstream ud til masserne! De er veletableret med en stor fanskare og en klar profil: de skriver om Jesus og deres liv med ham på en relevant måde, der samtidig ikke går på kompromis. Du skal lytte til deres musik, fordi du elsker pop/rock og lovsang, der er festligt og skrevet med masser af kærlighed.
Men er der så slet ikke noget minus at skrive om pladen “Diamonds”, med det friske, kunstneriske brand, et velproduceret album, og tekster med store, fede kristne sandheder?
Well, kun en ting: det er næsten lidt for kedeligt og lidt for overproduceret. Der er ikke nogen overraskelser stilmæssigt, og de minder på et tidspunkt om One Direction. Hawk Nelson var oprindeligt et punkband. På “Diamonds” er de gået “contemporary christian music”- (CCM)vejen, hvilket også fungerer fint.
Hawk Nelson holder sig indenfor det, der er tilladt, rent musikalsk, men lyrikken er forfriskende: ”You give me front row seats to your faithfulness, a spotlight shining on your promises, so I can’t deny, cuz it’s written all over my life. I can count on you (Count on You)”.
Marianne Glitfeldt