Stærk CD med tydeligt budskab

s22_fearofgodRapperen Eshon Burgundy er 35 år og fra Abington, Pennsylvania, USA. I marts udgav han sit nyeste album med navnet The Fear of God på pladeselskabet Humble Beast.

Rent musikalsk er Fear of God langt fra en ”4 fjerdedele og så derudad”-plade. Musikken har en mere soul-agtig lyd. Den er bygget op omkring langsommere beats, der giver lytteren tid til at lytte til teksterne. Der er gjort meget ud af at give musikken den rigtige stemning, og der er ingen hurtigt rappede tekster. Derfor fremstår CD’ens budskab også klart og tydeligt.
Teksterne handler om Eshon Burgundys forhold til Gud og den verden, vi lever i. Sangen Control Issues handler om, hvordan han overgiver kontrollen til Gud. I sangen Blood Money bliver vi husket på, hvad Jesus ofrede for os, for at vi kunne blive frelst. I The Fear of the Lord bliver der brugt skriftsteder for at fortælle, hvorfor verden er fyldt med ondskab, og hvad der kan gøres ved det.
Sidstnævnte sang bliver leveret i form af Spoken Word. Selvom der er markant forskel på denne og de andre sange, hænger albummet godt sammen. Man fornemmer straks, at Eshon Burgundy har noget på hjerte. Måden han leverer teksterne på, er med sådan et stærkt og vedholdende udtryk, at de på en eller anden måde hænger ved. Man forstår, hvad han vil med musikken og det budskab, der er i teksterne.

Der er ingen tvivl om oprigtigheden i Eshon Burgundy’s musik. Selvom han er tidligt i sin karriere, har han leveret et stærkt album.
Alt i alt er det en god CD, der ikke er svær at lytte til. Hvis man ikke kan lide Rap / Hip-Hop musik, bør man i det mindste lytte til CD’en for teksternes skyld.
Bo Slot