Forsiden: Peer maler for Gud

Forsiden er malet af kunstneren Peer Laigaard.
Forsiden er malet af kunstneren Peer Laigaard.

Når Peer Laigaard i dag maler sine ofte bibelske malerier, skyldes det, at han for nogle år siden oplevede en fysisk helbredelse på et møde med Hans Berntsen og derefter blev troende kristen.
Peer havde ifølge en røntgenundersøgelse en alvorlig slidgigt, der skar som knive i ryggen på ham. Trods sin modstand imod kristendom vovede han sig derfor til et møde med Hans Berntsen.
Da Peer gik fra mødet, var hans smerter fuldstændig forsvundet.
– Men ikke nok med det. Jeg havde en kassekredit på 385.000 kr., og banken havde netop sagt stop. Derfor bad Berntsen også for min økonomi. Og i løbet af en uge faldt tingene på plads, og efter et kvartal havde jeg afdraget min gæld.
Jeg havde aldrig drømt om, at der var sådan nogle kræfter i kristendommen. Jeg hang der i det yderste af neglen, og så fik jeg et helt nyt liv, fortæller Peer Laigaard taknemmelig.
Han begyndte nu for alvor at male og ændrede sit køkkencenter i Salling til et udstillingssted for kunst. Og i dag beder han også selv for syge, bl.a. gennem telefon. Og Gud virker fantastisk, fortæller Peer, der selv har fået et nært forhold til Jesus.
– Før jeg kendte Ham, kunne jeg ikke tjene penge nok. Jeg knoklede lørdag og søndag, og alligevel kunne jeg ikke betale mine kreditorer. Nu har jeg sagt til Gud, at der er 24 timer i døgnet, og jeg har to hænder – du kan bare bruge mig.