God Søndag!

Ansvarshavende redaktør Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør Henri Nissen

I dag – den 10. januar 2016 – udkommer Udfordringen for første gang på en søndag. Det fejrer vi med et særligt tilbud:
Hvis du er abonnent på Udfordringen, må du give avisen gratis til en anden familie eller enkeltperson i to måneder!

Du skal blot sende navn og adresse (og meget gerne mail og telefonnummer, tak) på dine venner til:
Udfordringen, Jernbanegade 1, 6070 Christiansfeld.
Eller simpelthen på mail@udfordringen.dk

Så sender vi avisen på prøve. Efter et stykke tid får de nye læsere et høfligt brev med et tilbud, så de har mulighed for at beslutte, om de vil fortsætte eller ej.

Vi har tre formål med dette:
1) At få flere til at læse Udfordringen. Derfor må flere vide, at den eksisterer og lære den at kende.
2) At gøre opmærksom på, at Udfordringen nu kommer søndag morgen – hvilket kunne være interessant for nye læsere, der måske til daglig holder en anden avis.
3) Vi vil gerne gøre søndagen til en særlig dag.

Helt fra starten havde Gud indrettet det sådan, at mennesket én dag om ugen skulle holde fri og rette blikket opad. Hele livet skulle ikke handle om arbejde.

For nogle år siden boede vi i Afrika. Her klædte selv de fattigste afrikanere sig i deres bedste tøj for at mødes i kirken. Og søndag eftermiddag lå alt stille, og man gik bare og nød det summende liv sammen med familie og venner. Nogle tog på en udflugt. Der skete noget særligt på søndagene.

Da jeg var barn, var vores søndage også noget særligt. Vi spiste rundstykker, en bedre middag og kager om eftermiddagen sammen med inviterede gamle tanter. Mine forældre holdt en festlig søndagsskole for de lokale børn. Og jævnligt gik familien en lang tur sammen eller spillede spil.

I dag går mange af os glip af den velsignelse, der ligger i at holde søndagen ’hellig’. Vi mener nok ikke, at buddet skal tages så bogstaveligt. Og så arbejder vi også den dag…
Budene er heller ikke befalet for at gøre livet surt for os. Som Jesus sagde: Mennesket er ikke skabt for sabbattens skyld, men sabbatten for menneskets.
Det er for, at vi skal trives og lade op og få prioriteterne i orden, at Han gav os søndagen.
God søndag!


Artiklen fortsætter efter annoncen: