60 hørte om helbredelse i Søstrehuset

Mette Østergaard fortalte om sin helbredelse.
Mette Østergaard fortalte om sin helbredelse.

Næsten 60 mennesker deltog I den første Helligånds-aften i Søstrehuset i Christiansfeld fredag den 8. januar.
Emnet var helbredelse. Journalist Henri Nissen, Udfordringen, fortalte om og viste billeder af mirakler, han havde bevidnet i Afrika. Han lagde vægt på, at helbredelser ved tro også kan ske i Danmark.
Som eksempel fortalte kirkegårdsgraver Ole Jørgensen, Alminde, at han allerede havde udvalgt sig et gravsted, efter at en uhelbredelig kræft havde bredt sig. Men bogen ”Guds Ord helbreder” gav ham nyt håb. Og ved de næste kontroller var kræften forsvundet.
Mette Østergaard fortalte, hvordan hun blev helbredt fra piskesmæld og derfor begyndte at tro på Gud. Ti år senere var hun imidlertid tæt på at få førtidspension, fordi en skilsmisse, to fødselsdepressioner og en række andre svære oplevelser havde påført hende et kronisk træthedssyndrom.
Men i januar 2015 oplevede hun en uforklarlig helbredelse, efter at hendes lille datter havde bedt for hende. Hun har ikke siden haft problemer med træthed. Hun driver nu en butik og café Morgenstjernen som selvstændig i Christiansfeld.
To musiktrioer ledte forsamlingen i fælles lovsang, og under kaffen kunne deltagerne selv få bedt for sygdom og andre problemer.
Efter successen vil møderne blive gentaget den 2. fredag i hver måned. Brødremenigheden udlåner lokale til møderne, men det er Udfordringen, der arrangerer møderne.