Er flygtningestrømmen en del af islams strategi?

Af Jørgen Vium Olesen Tidl. forlagsdirektør København
Af Jørgen Vium Olesen
Tidl. forlagsdirektør
København

Islam har en strategi for at dominere verden og bruger flygtningene, mener Jørgen Vium Olesen, som selv kalder sin artikel for ”politisk ukorrekt”.

Jeg tror, at det er rigtigt at hjælpe mennesker, der står ved vores dør og beder om hjælp. Men denne artikel handler ikke om den enkelte muslim.

Den handler om den strategi, der ligger bag flygtningekrisen, hvor muslimer bliver misbrugt af muslimske ledere, islamister og imamer til at islamisere Europa. Den enkelte flygtning bliver gjort til en brik i Global Jihad.

I flygtningedebatten har der været sammenligninger mellem vor tids flygtninge og jødernes flugt fra nazisternes folkemord under 2. verdenskrig. Men en sådan sammenligning er helt absurd og vildledende.

De velintegrerede

Jøderne i Danmark er landsmænd, de er velintegrerede, de har aldrig søgt at påtvinge deres værtsnation jødiske værdier.
De er nu – og var også dengang – stærke fortalere for demokrati og har altid bidraget til den økonomiske og kulturelle berigelse af det danske samfund.
Det samme kunne siges om de kinesere, thailændere, vietnamesere, hollændere og mange andre folkegrupper, der er kommet til Danmark. Vi mærker ikke, at de bor midt iblandt os, de er hurtigt blevet integrerede i det danske samfund.

Anderledes med muslimerne

Dette står i en bedrøvelig skarp kontrast til den muslimske indvandring, hvor både første, anden og tredje generations indvandrere ikke er blevet integreret.
Selvom muslimerne statistisk kun er en lille del af den danske befolkning, optager disse generationer af indvandrere over en tredjedel af de danske fængsler. 50-65% er arbejdsløse og lever af offentlig forsørgelse.
Pressen skriver dagligt om problemer, der relaterer til muslimske indvandrere. De insisterer på særrettigheder, halalkød, ingen svinekød, specielt indrettede svømmehaller og andre mærkesager. Mange af disse unge og ældre er fyldt med had til danske værdier, til jøderne, til Israel og til USA.
Kriminalitet, bandekrige, mafia-metoder, beskyttelsespenge, voldtægter. Sex-chikanerier som i tyske og svenske byer. Al denne kriminalitet følger – bevidst eller ubevist – med som en del af islamiseringen af Europa.

Islam adskiller sig fra kristendommen ved at bruge vold og undertrykkelse for at udbrede religionen.
Islam adskiller sig fra kristendommen ved at bruge vold og undertrykkelse for at udbrede religionen.
Et Herrefolk

Imamer arbejder ihærdigt på at indføre antidemokratiske holdninger. Man ønsker at begrænse ytringsfriheden, at indføre censur imod kritik af islam og Muhammed, for at skjule sandheden. (Det er desværre lykkedes alt for godt.)
Der oprettes parallelle samfund i danske byer. Der er foreninger og grupper, der kæmper for indførelse af stenalderloven Sharia. En barbarisk umenneskelig lov, der vil gøre muslimerne til Herrefolk. Hvor man kan hugge hænder af folk, der har stjålet, og stene kvinder, der bliver grebet i utroskab eller er blevet voldtaget.
Mange storbyer i Europa har ”No Go”- områder, hvor islam hersker. Det er forbudte områder for det lokale politi. Man vil ikke integreres, tværtimod, man ønsker at indføre muslimske traditioner og betragter sin egen religion som højerestående. Alt dette er en bevidst strategi for at islamisere Vesten.

En bevidst strategi

Der burde ikke være et eneste ansvarligt tænkende menneske i kongeriget Danmark, der kan se bort fra disse bedrøvelige kendsgerninger.
For islamisterne er det en hellig pligt ikke at være underlagt andre autoriteter end muslimske. Derfor er det islamisternes strategi at indtage og dominere ikke-muslimske lande og autoriteter. Dette sker over alt på kloden i dag i land efter land. Det er sket i hele islams historie igennem 1400 år, siden Muhammed immigrerede til Medina fra Mekka.
Kriminalitet, bandekrige, mafia metoder, beskyttelsespenge, voldtægter. Sex-chikanerier som i tyske og svenske byer.
Al denne kriminalitet fremelskes sandsynligvis i opdragelsen af 1.-2.-3. generations indvandrere, hvor hadet til de vestlige værdier er stærkt i nogle familier.
Voldtægt var almindeligt for de islamske hære, godkendt af Muhammed, som en ”guddommelig strategi” for at islamisere ny lande, hvor de børn, der blev resultatet af voldtægterne, blev opdraget til gode muslimer. IS sælger kristne kvinder som slaver for kr. 250,- iflg Kristeligt Dagblad. Læs bogen: ”Muhammeds piger” af Lars Hedegaard.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Radikalisering

Det er så meget mere bedrøveligt, da mange af os sikkert kender nogle søde og rare muslimer, som vi slet ikke kunne forestille os vil gøre noget menneske fortræd.
Problemet er blot, at de tror på en ideologi, en religion, hvis ledere (som skal adlydes for ikke at gå fortabt) påbyder alle troende muslimer at iværksætte Global Jihad, hvilket vil sige, at gå i krig imod de vantro, imod jøder og kristne, der ikke anerkender Muhammed som profet, men ser ham som det, han var, en røver og en kriger.

Problemet er Muhammed

Det er ikke de enkelte muslimer, der er problemet, det er imamerne, islamisterne, de muslimske ledere, det er Koranen, Hadith og Muhammed, der er problemet.
Islam er den eneste religion (ideologi) i verden, der bruger vold og undertrykkelse for at udbrede religionen. Er du først blevet muslim, kan du ikke komme ud af det igen, uden det kan koste dig livet. Derfor er islam farlig.

Når disse nye indvandrere, som vi har taget imod for at hjælpe dem, møder Hizb ut-Tahrir eller beboere fra Tingbjerg og Voldsmose eller nogle af de danske islamister og imamer, så vil imamerne og andre herboende islamister sandsynligvis hurtigt få belært dem om, at hvis ikke de tror på islams lære om Jihad, er de frafaldne, og der venter dem en frygtelig dom i evigheden.
Med stor sandsynlighed vil en del af dem, der er kommet til Danmark, blive radikaliseret med hjælp fra de herboende imamer, der åbenlyst prædiker død over jøder og kristne og forlanger indførelse af Sharia.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Opfordrer til drab

Prøv at se disse forfærdelige videoer på nettet:
Fra den 12-10-2015 www.memritv.org/clip/en/5098.htm
Her står en imam i en moské, med en kniv i hånden og opfordrer alle muslimer til at dræbe jøder. ”Dræb dem, gå sammen i grupper og dræb flere ad gangen.”
I en anden lignende video står en imam med en maskinpistol og råber: Dræb dem! (Måske er terroren i Paris inspireret af denne video?)
Hvad opfordres der til i de danske moskéer?
Se dette klip: www.dr.dk/nyheder/indland/kontroversiel-imam
Hajj Saaed opfordrer indirekte til drab på jøder dagen før attentatet i København imod synagogen og Krudttønden.
”I skal ikke diskutere eller gå i dialog, det er djævelens værk. I kender Muhammeds levnesbeskrivelse, hvordan han halshuggede 600 jøder i en naboby til Medina. I skal gøre på samme måde.”
Der er endnu ikke nogen retssag. Hr. Justitsminister Søren Pind, hvordan kan dette tillades i dagens Danmark?

Flugten fra islam?

De søger bedre levevilkår. De flygter paradoksalt nok fra den muslimske verden, men ikke fra islam, der er årsag til konflikterne.
Tværtimod ønsker rigtig mange af dem at ændre den verden, de kommer til, til den verden, de er flygtet fra.
Resultaterne vil uden tvivl frembringe de samme konflikter i Europa, som vi ser i Mellemøsten i dag, til skade for dem selv og de lande, der tog imod dem. De vil fortære den hånd, som hjalp dem.
Nogle vil blive terrorister. Nogle vil tage til Syrien og kæmpe sammen med Islamisk Stat og komme tilbage til Danmark som forbrydere.
Det vil til dels ske på de danske skatteyderes regning. Danmark og den vestlige verden i øvrigt betaler selv underholdet for de fjender, man bekæmper.

Global Jihad

”Islam vil dominere verden, og vi vil dø for det,” står der på et skilt båret af en ung islamisk konvertit (se billedet).
Muhammed opfordrede til Jihad, ”Allah har beordret mig til at kæmpe imod folkene…” (Hadith Bukhari 1.2.24).
Ærkeislamisten Ayatollah Khomeini (Iran) har sagt: ”Alle voksne muslimske mænd, der ikke er handicappede, er forpligtede til at bekæmpe og erobre ethvert land i verden”… Han sagde også: ”Flyt til Vesten, få mange børn… Europa behøver vi ikke at føre krig imod, vi tager Europa igennem immigration!”.
Stormuftien i Jerusalem, Muhammad Hussein, udtalte for nogen tid siden igen det samme: ”De mange immigranter, der nu flygter til Europa, vil en dag dominere Europa”.
En speciel måde at vise sin taknemmelighed på.

Hvordan skal vi håndtere folkevandringen af en hedensk kultur, hvis ledere og islamister helt åbenlyst proklamerer, at de ønsker at overtage vores kultur og dominere Europa?


Artiklen fortsætter efter annoncen:I en følgende kronik kommer Jørgen Vium ind på den åndelige side ved konflikten med islam.

Obs! Kronikker og læserindlæg er udtryk for forfatterens egen holdning og er ikke nødvendigvis sammenfaldende med avisens holdninger.