Jødernes ven på grund af Lammet…

SAM_9510 - version 2Lammet er et bibelsk symbol på Jesus Kristus, der blev ’slagtet’ som en syndebuk for alle menneskers synd. På grund af Lammet er der frelse for enhver, som tror på Jesus Kristus. Og frelsen udgik fra jøderne. Derfor forsvarer Moses Hansen gerne jøderne og Israel mod deres mange fjender. 

Moses Hansen var engang meget fremme i medierne på grund af sine korstog gennem landet og ikke mindst sin demonstration imod islamisk dominans på Nørrebro.

600 betjente måtte dengang beskytte ham, da han gik sin demonstration iklædt et dansk flag.
Siden har Moses bl.a. været igennem en blodprop og en del hjerteproblemer.
Han har grundlagt et retræte- og bedehus på en stor gård i Holsted og har købt et hus på Årø, hvor han og hustruen Joy bor privat.
Men Moses er stadig meget aktiv med web-tv-programmet Den Varme Linje og med kommentarer på Facebook.
Og det er især angreb på Israel, der får Moses til at stå op og forsvare jøderne.
I søndags rejste han og Joy til Israel for at deltage i Den Internationale Forbønskonference, som oprindelig blev startet af bl.a. Johannes Facius, Kjell Sjöberg, Derek Prince og Lance Lambert.
– Jeg arrangerede i flere år grupperejser til konferencen. Men især siden Johannes’ død har jeg ikke deltaget hverken med grupper eller personligt, fortæller Moses.
– Konferencen er dog fortsat på en sund og stærk måde, nu med åndsfylde messianske jøder ved roret, hvilket jo er glædeligt – at jøderne “selv” kan klare det – uden “hedninger” – selv om muren er nedbrudt imellem os.
– Hvorfor tager du så ofte til Israel?
– Jøderne er Guds udvalgte folk, som startede med Abraham, Isak og Jakob, hvor de og deres efterkommere blev lovet landet til evig tid.
Jeg bringer grupper til Israel, for at vi med egne øjne og ører kan se og høre, hvad der sker i Israel.
– Hvorfor forsvarer du jøderne og Israel?
– Verden, inkl. de fleste politiske ledere, er styret af en humanistisk, anti-semitisk ånd, der fordømmer Israel for så godt som alt, inkl. deres ret til at forsvare landet.
Vi kristne er af Gud kaldet til at velsigne Israel og tale om dem, som Gud omtaler dem.
Jeg er kristen. Derfor forsvarer jeg jøderne og Israel.
– Hvad foretager du dig, når du er i Israel?
– Vi ser det smukke land og møder spændende mennesker, og bøn for landet har altid en topprioritet. Vi støtter forskelligt arbejde økonomisk og hjælper praktisk til. Som regel besøger vi også kristne arabere.
– Er jøderne bedre end andre?
– Nej! De er Guds udvalgte folk med det formål at skænke verden Ordet – og Messias, Jesus Kristus.
“Frelsen udgår fra jøderne!”, siger Jesus i Johs. evangeliet 4:22.
– Bliver jøderne frelst på en anden måde end de kristne?
– Nej, Jesus alene er Vejen, Sandheden og Livet. Ingen kommer til Faderen uden ved Ham. (Johs. 14:6) Det gælder også jøderne.
– Hvad betyder Lammet – som vi ser på billedet – for dig?
– Da Johannes Døberen så Jesus komme, sagde han:
“Se det Guds Lam, der bærer verdens synd!” (Johs. 1:29)
Lammet (Jesus) er for mig Guds garanti for, at min synd er tilgivet, og at jeg gennem troen på Jesus er et Guds barn, slutter Moses.
(Jesus omtales som både Lammet og Judas Løve i Johannes Åbenbaring kap. 5.)