Bøn for mange på helsemessen i Gram

s2_Helsemesse
”Gratis helbredelse” står der på den stand, Andreas Sloth-Henriksen havde med til helsemessen på Gram Slot. En halv snes kristne havde travlt med forbøn lørdag og søndag.

Hold fast, vi oplever mange ting… Folk bliver sat fri fra sorg, smerter, frygt osv…. Det er helt vildt.
Sådan fortæller Andreas Slot-Henriksen fra helsemessen på Gram Slot i weekenden, hvor han og andre kristne havde købt sig en stand. Og der var så mange besøgende, der ønskede forbøn af de kristne, at man om søndagen ikke kunne være to forbedere om hver person men måtte bede én for én.
– En mand brækkede ryggen i 1993 og havde siden dengang haft kroniske smerter… Efter forbøn forsvandt alle smerter, og han kunne endda bukke sig ned og røre sine sko. Hold fast, hvor er Gud trofast. Tak Jesus! skriver Andreas.
En af deltagerne på de kristnes team fortæller, at det så ud som om alle, der blev bedt for lørdag, blev helbredt. Nogle oplevede det umiddelbart, andre kom tilbage og fortalte, at smerterne var væk.
På Helsemessen var der fokus på engle, og en norsk prinsesse kom og fortalte om sin skytsengel. Forud for messen havde Martin Nissen fra Haderslev Internationale Frikirke på forsiden af Haderlev ugeavis advaret imod messen på grund af engledyrkelsen, som han mente var udtryk for okkultisme og new age.