10.500 børnebibler fra Danmark til Heidis børn

Det var regnvejr, den dag børnene fik udleveret deres børnebibler, fortæller den svenske sekretær Marta Söderberg, som har sendt dette billede af nogle af børnene under et halvtag.
Det var regnvejr, den dag børnene fik udleveret deres børnebibler, fortæller den svenske sekretær Marta Söderberg, som har sendt dette billede af nogle af børnene under et halvtag.

Forlaget Scandinavia har sendt yderligere 10.500 børnebibler på portugisisk til Mama Heidis arbejde i Mozambique i Afrika.

– Vi kan ikke sige jer tak nok. Tak fordi I hjælper med at oprejse en ny generation i Mozambique fuld af Guds sandheder!

Det skriver Marta Söderberg, som er peronlig assistent for Heidi Baker og tilføjer:
– Vi takker Jesus for, hvad han gør gennem jer.
Den amerikanske missionær med tilnavnet Mama Heidi har taget sig af tre tusinde forsømte børn i det afrikanske land, desuden driver hun og hendes mand Roland en præsteskole, en bibelskole og et netværk af nye kirker, som omfatter over en million kristne.

To små fattige drenge kigger billeder og læser bibelhistorie i den dansk-producerede børnebibel på portugisisk.
To små fattige drenge kigger billeder og læser bibelhistorie i den dansk-producerede børnebibel på portugisisk.

Grunden til takke fra Mama Heidi er, at en gave på 10.500 børnebibler fra det danske forlag Scandinavia er nået frem til Mozambique og er blevet fordelt blandt børnene. Og der er stort behov for børnebibler i de ca. 10.000 nye menigheder.
Scandinavia sendte i første omgang 3.000 bibler ud, og nu er der altså kommet en stor 40 kubikmeter container ud fyldt med børnebibler til Pemba i Mozambique. Udover Scandinavia har en del kristne blandt Udfordringens læsere gjort gaven mulig.
Skulle børnebiblerne gøres op i penge, ville den svare til en produktions værdi på ca. 250.000 kr. Udsalgsprisen ville være over en milllion.
– Forhåbentligt når børnebiblerne ud til mere end 10.000 familier i et af verdens fattigste lande.
Det er kun en lille dråbe, men en begyndelse til at nå de mere end 25 millioner mennesker, der bor i landet, hvoraf en stor del er børn og unge, som kan få megen glæde af denne bibel, siger Scandinavias grundlægger Jørgen Vium Olesen, som nu har overladt driften af forlaget til sin søn Jacob.
– Hvis du vil være med til at sende endnu en container af sted, så vil hver bibel koste ca. 25 kr. leveret i Pemba, hvor Heidi og Roland har et af deres centre, opfordrer Jørgen Vium Olesen.
Støtten kan indsættes på bankkonto: 5470 – 1312387.
Alle administrations-omkostninger betales af Forlaget Scandinavia, lover han.
– Det kunne også være skønt, hvis vi en anden gang kunne sende et stort antal Illustrerede Nye Testamenter. Fx 25.000 eller 50.000 eksemplarer, som kunne distribueres ud til menighederne, opfordrer Jørgen Vium Olesen.
– Mama Heidis arbejde gennem missionsorganisationen Iris når også ind i mange nabolande i Afrika og er med til at bygge et bolværk imod islam, som trænger ned fra de muslimske landene i det nordlige Afrika.