Impossible

s22_CD_laceysturmLacey Sturm er en amerikansk sangerinde, der er bedst kendt for sin rolle i Flyleaf, som hun forlod for et par år siden. Nu er der (endelig) et soloalbum.

Musikalsk set skulle undertegnede gennemlytte albummet et par gange. Der er flere lag i sangene, og Laceys stemme bærer meget af musikken. Det er enkelt rock’n’roll på én enkelt, men kreativ måde. Lacey har en fantastisk stemme, hvorpå musikken hviler. Personligt havde jeg gerne haft nogle flere guitarsoloer, men andre komponenter gør sangene spændende.
Eksempelvis lyden af en hospitalsmaskine der holder hjertet igang (sangen “You’re not alone”), rytmen bibber hele sangen ud.

Lacey starter hårdt ud med “Impossible”. Hun reflekterer over sit liv – sangen er triumferende, og Lacey’s skrig definerer hvordan det lyder, når hun triumferer og bryder igennem der, hvor der engang var mørke:
When I’m weak I wonder if I’m gonna be alright
But too many times I’ve seen this all come to life
If I make myself stop and remember.

“The soldier” er et statement. Sangen handler om valg og kraften bag det valg. Ikke at have frygt:
So what, you raise your voice
I’m screaming back my choice
’Cause I sure ain’t scared of you anymore

“Roxanne”, et Policecover, forvandles elegant til et rock nummer. Sangen understøtter albummet perfekt. Som i historien om den fortabte søn, har vi nogen gange brug for hjælp til at træffe et valg, gøre en forskel og komme tilbage til en kærlig Gud.

Dette album er kreeret til andre fortabte får, der er, eller skal vende hjem.
I’ll run to you, I’ll run to you
I’ve always believed in you (“Run to you”)
Marianne Glitfeldt