Kristne fortæller, hvorfor de tror på Gud

En kampagne fra Ateistisk Selskab har fået kristne til tasterne og videoer for at fortælle, hvorfor de tror på Gud.

Ateistisk selskab har kørt en kampagne på busser, hvor de stiller spørgsmålet ”Hvorfor tro på en gud”, hvilket har fået en del opmærksomhed.
Ph.d.-studerende og ateist Nils Frandsen stiller i et indlæg i Politiken, sig selv spørgsmålet, om det var en moden beslutning, at han for 18 år valgte kristendommen fra.
Flere lægger videoer på Facebook, hvor de argumenterer for, hvorfor de tror på Gud.
Daglig leder af Kristen Netradio, Nanna Didriksen siger:
– For det første synes jeg, at denne verden er helt fantastisk skabt, og jeg kan ikke forstå, at det skulle være en tilfældighed.
For det andet Jeg oplever jeg en kærlig Gud, som vil mig. En Gud, som vil vejlede mig, som har lyst til at trøste mig. Og så oplever jeg, at han giver mig stor glæde i mit liv, siger Nanna Didriksen.
To elever fra Børkop Højskole fortæller i en video:
– Jeg tror på Gud, fordi jeg helt konkret oplever, at når jeg føler mig allermest magtesløs, så kan jeg komme til ham, så griber han ind og hjælper mig i situaitonen.
– Jeg tror på Gud, fordi han har vist sit nærvær og kærlighed til mig flere gange i mit liv. For mig er beviser og mirakler bare en bekræftelse af det, jeg allerede tror på. At Jesus er sandheden. Uden Gud er jeg ingenting. Jeg tror på Gud, fordi der ikke er noget andet der giver mening.