Moses om retssag: Nu skal der bedes!

Moses Hansen
i Dagens Ord fra
www.pottemagerens-hus.dk

Torsdag den 31. marts startede sagen i Østre Landsret. Det er NU, der skal bedes – og evt. fastes.
Manu Sareen er indkaldt som vidne. Da det gik op for ham, skrev han på sin facebook: “For Helvede! Det er sort! Jeg skal i retten!”
Videre skrev han: “Kærligheden vandt kampen, da homoseksuelle fik retten til at blive viet. I kan slæbe mig i retten herfra og til Helvede; men det ændrer ikke ved, at det var den rette beslutning. Størst af alt er kærligheden.”
Det er 100% sikkert, at Nikolaj Nikolajsen, advokat for “Med Grundlov Skal Land Bygges”, kommer til at stå over for et meget vel forberedt kirkeministerium og dets daværende kirkeminister, Manu Sareen. Nikolajsen vil også skulle forholde sig til Sareens citat fra 1. Kor. 13:13, at “Størst er kærligheden.”
Jeg foreslår at bede ud fra Ezekiel 13:11, hvor der står, at “deres fine, hvidkalkede mure vil falde sammen. Synden kan ikke skjules bag en pæn facade. Der kommer snart en mægtig storm med hagl og styrtregn, som får murene til at falde sammen.”
Sagen drejer sig ikke om at udpege mennesker som syndebukke, men om at afdække den religiøse, humanistiske ånd, der endog bruger Guds Ord til at forføre. Satan citerede også Guds Ord, men taget ud af sit sammenhæng.
Nøjagtig det samme gør Sareen. Ja, størst er kærligheden. Hvilken kærlighed? Kærlighed til Sandheden. Og Sandheden er, at vielse af to af samme køn ikke kan forenes med Guds skaberorden. Derfor kalder Gud det for et “skamløst forhold”.
Må den hvidkalkede væg falde sammen. Må sandheden sejre i denne sag. Bed om Guds visdom for Nikolaj Nikolajsen.