Farvel til Postvæsnet, men ikke til Udfordringen

Henri Nissen
Henri Nissen

Folketinget har befriet Post Danmark for at levere A-post fra dag til dag. Fra 1. januar bliver der kun B-post, som kan tage op til 5 dage. Hvad betyder det for Udfordringen?

For 98 pct. af Udfordringens læsere betyder det heldigvis ikke så meget, da næsten alle vores aviser siden nytår udsendes via Bladkompagniet søndag morgen.
Men for ca. 100 abonnenter har det uheldige konsekvenser. Det er de abonnenter, der bor i områder, hvor Bladkompagniet ikke kommer, eller som bor på plejehjem og som ikke får deres avis, med mindre den leveres i en kuvert med postvæsnet.
Disse abonnenter risikerer først at få søndagsavisen tirsdag-onsdag. Vi arbejder på at finde løsninger inden 1. januar. Hvis du sender din email-adresse til os, kan vi hver uge gratis sende et link til avisen til dig elektronisk.

Hvad påvirker dog politikerne?

Vi har på Udfordringen kæmpet med den ene forringelse og fordyrelse efter den anden. Et år i Anders Foghs tid steg vores portoudgifter med en million, og vi fik kun kompenseret ca. 400.000 kr. Over 1000 foreningsblade måtte lukke.
Nogle kristne tror, at politikernes handlinger er tilfældige og ikke har noget med den åndelige virkelighed at gøre. Men politikere og andre magthavere påvirkes i høj grad af den åndelige tilstand i landet. På grund af vores manglende bønner og ”vægtere på muren”, har falske ånder fortrængt kristendommen fra store dele af Danmark. Men sådan behøver det ikke fortsætte. Kom med i bønnekampen og vær med til at ændre det åndelige rum, så også det synlige ændres.
Udfordringen vil være et organ for levende kristendom og kristne værdier i samfundet. Vi véd, at det har stor betydning for mange af de ca. 20.000 læsere hver uge at få en opmuntring og påmindelse om, at der er mere mellem himmel og jord end det, man kan se i verdsligt TV eller læse om i de almindelige aviser.
Mange nyheder og vidnesbyrd om Guds indgriben kan du kun læse i Udfordringen. Vær derfor med til at skaffe flere læsere, så flere orienteres.
Og bed og arbejd for, at der også snart kommer en landsdækkende kristen tv-kanal i æteren.