Folkekirken er igen med til Folkemødet på Bornholm

Mette Boch (LA) synger for på morgensangen lørdag den 18. juni.
Mette Boch (LA) synger for på morgensangen lørdag den 18. juni.

Folkekirken deltager igen med sit telt på Folkemødet i Allinge på Bornholm, der i år finder sted i dagene 16. – 19. juni.
I folkekirkens telt på teltplads A8 i Danchells Anlæg, vil der i løbet af de fire dage være mulighed for at blande sig i debatter med politikere og andre meningsdannere. .

I folkekirkens program for torsdag den 16. juni kan man bl.a. finde et foredrag om Folkekirkens rolle i samfundet nu og i fremtiden. Taleren er kultur- og kirkeminister Bertel Haarder.

Fredag vil den socialdemokratiske kirkeordfører Karen Klint synge for på morgensangen fra kl 9.30. Derefter handler det om ulandsbistand, flygtninge, miljø og folkekirkens stemme i den aktuelle debat, når Søren Pape (K), debatterer med Peter Fischer-Møller, biskop over Roskilde Stift. Ordstyrer er journalist Kåre Gade.

Lørdag vil Liberal Allliances folketingsmedlem Mette Bock synge for på morgensangen og fortælle om sit forhold til salmerne. Herefter debat om ”Værdighed for en milliard” ved Michael Teit Nielsen, underdirektør i Ældresagen, Brian Skov Nielsen, formand for social- og sundhedsudvalget i Odense Kommune, Lolan M Ottesen, formand for social- og sundhedsudvalget i Ballerup Kommune og Jeppe Carsce Nissen, plejehjemspræst i København.