Paven og Lecrae taler til 1 million kristne i USA

Den kristne rapper Lecrae.
Den kristne rapper Lecrae.

De mange kristne mødes til bøn for USA i Washington DC den 16. juli.

Kirkeledere i USA forventer, at 1 million kristne samles til bøn og lovsang under eventet ’Together 2016’ i landets hovedstad.

Inspirationen til det store event kommer fra pastor Nick Hall. Han er grundlægger af bevægelsen PULSE, som arbejder for at styrke kirken gennem bøn og evangelisering. Nu opfordrer han alle kristne i USA til at mødes den 16. juli for at bede om vækkelse i USA.

Hilsen fra paven

Blandt de mange kendte kristne prædikanter og musikere er pave Frans I, som vil sende en video-hilsen.
– Vi er ydmyge og beærede over hans engagement, og vi glæder os til at dele hans budskab med den store flok, der samles til Together 2016. Det, at Hans Hellighed vælger at tale på denne historiske dag, hvor folk fra hele landet vil deltage, understreger hvor presserende og hvor vigtigt det er, at Jesu efterfølgere samles til bøn for vores land og vores verden, udtaler Nick Hall til The Christian Post.

Over 40 kendte prædikanter, musikere, forfattere og ledere fra forskellige kirkelige retninger vil samles til bøn og lovsang den 16. juli. Og mere end 1000 menigheder har tilmeldt sig. De får valget mellem 8.000 forskellige arrangementer i en radius på 100 miles fra Washington DC i løbet af en uge før og en uge efter Together 2016.

– Tiden er inde til at samles i stort tal og fokusere på det, der virkelig betyder noget. Vi finder vores håb og vores hjælp i Jesus, ikke i politiske ledere. Vi vil samles for at søge Gud, bede for vores land og bede for enhed. Vort mål er at samles som en enhed, søge Jesus og forvandle vores nation gennem bøn og lovsang, forklarer Nick Hall.

Blandt gæstetalerne og musikerne er: Hillsong United, Kari Jobe, Francis Chan, Lecrae, Nick Hall, Passion, Crowder, Kirk Franklin, Ravi Zacharias, Jeremy Camp, Andy Mineo, Michael W. Smith, Lauren Daigle, Christine Caine, Mark Batterson, Matthew West, Jo Saxton, Mike Kelsey, Casting Crowns, John K. Jenkins Sr., Josh McDowell, Laurel Bunker, Luis Palau, Tedashii, Tasha Cobbs, Lacey Sturm, York Moore, Trip Lee, Samuel Rodriguez, Ronnie Floyd, Reid Saunders, Bob Lenz, Jose Zayas, Jennie Allen, Nabeel Qureshi, Ann Voskamp, KB, Christine D’Clario, Matt Maher, Sammy Wanyonyi, Lindsey Nobles, Amena Brown og Josh Brewer.

Together 2016 foregår i the National Mall in Washington D.C.


Artiklen fortsætter efter annoncen: