2.000 var til IMs bibel- camping i Hjallerup

Indre Missions femte bibelcamping i Hjallerup samlede 2000 i år. Billedet er fra 2013.
Indre Missions femte bibelcamping i Hjallerup samlede 2000 i år. Billedet er fra 2013.

Indre Missions bibelcamping på markedspladsen i Hjallerup i Nordjylland i uge 30 havde i år temaet ”Har du tid?”

Emnet blev bl.a. belyst af sceneudsmykningen, som var en kæmpe urskive. Fra scenen lød både taler og lovsang, og mange af deltagerne i integrationscampen fortalte, hvordan de kom til tro på Jesus. Det norske folk-band Humming People trak mange gæster, og lejren sluttede med fem timers lovsangsfest lørdag aften.

Religionsrapport

Danmarks Radio optog en udsendelse til programmet Religionsrapport, som stadig kan høres på P1. Her fortæller nye kristne fra forskellige lande om det at være på bibelcamping i Danmark. Der er også et interview med Krista Rosenlund Bellows, som er landsleder for IM’s tværkulturelle arbejde.