Bedre bad på Sædding…

Eleverne behøver ikke tage bad fra tømmerflåden, selv om det også er en oplevelse værd.
Eleverne behøver ikke tage bad fra tømmerflåden, selv om det også er en oplevelse værd.

Eleverne har nu fået badeværelser til alle elevværelser og nyt musikstudie.

Eleverne kan nu glæde sig over, at der er eget badeværelse til hvert værelse på Sædding Efterskole.

Sædding Efterskole har også lige taget et splinternyt musiklokale med lydstudie i brug.
Skolen ligger i smukke omgivelser på landet mellem Skjern og Videbæk. Det er en lille og hyggelig kristen efterskole, som i år har 75 elever, som går i 9. klasse, 10. Erhverv og 10. Gym.

Skolens motto er ”Begejstring for livet”.
Skolen har også tidligere haft rigtig gode værelsesforhold til eleverne, men i år kunne det nye elevhold glæde sig over endnu bedre forhold. Den ene elevgang er blevet renoveret, og særligt de 18 nye badeværelser falder i elevernes smag.

Skolen er elevernes hjem

”Jeg har altid været glad og stolt, når jeg har vist skolen frem for kommende elever og forældre, men nu har vi fået gjort noget ved de to ting, jeg har været mindst stolt over: Musiklokalet og så badeværelserne på den ene elevgang”, fortæller forstander Rasmus B. Houler.
”Efterskolen er jo elevernes hjem i et helt år, og derfor betyder det meget for dem, at deres værelse og badeforhold er gode. Nu har vi på Sædding Efterskole 40 gode værelser med eget badeværelse.

Eleverne bor to og to sammen, og de to har så deres eget badeværelse. Det er både trygt og rart, at de ikke skal dele bruseren med en masse kammerater”, fortsætter Rasmus B. Houler.

Nyt musiklokale med udstyr fra Rinkenæs

Musiklivet blomstrer også ekstra meget for tiden. For et år siden blev der ansat en musiklærer mere, og nu er et nyt musiklokale lige taget i brug.

”I januar fik vi mulighed for at købe alt musikudstyret fra Rinkenæs Efterskole, som jo desværre måtte lukke sidste år.
Vi kom hjem med en helt ufattelig masse udstyr: En masse lækre instrumenter, højtalere, mikrofoner, lydmixere og studieudstyr. Pludselig stod vi med meget mere musikudstyr, end vi kunne bruge. Så vores musiklærere har brugt foråret på at sortere i det hele og vælge det bedste ud, mens resten er sat til salg”, fortæller forstander Rasmus B. Houler begejstret.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Lokalet er delt op med en lydmur. Vi har tænkt meget i, at lokalet skal have god akustik, og at det skal være nemt at bruge i hverdagen. Der er jo ikke meget ved at have lækkert udstyr, hvis det ikke bliver brugt”, siger Rasmus B. Houler.

Sædding Efterskole har oprettet et nyt valgfag ”Lyd- og lysteknik”, så eleverne kan lære at bruge det nye lydstudie. Visionen er, at de musikalske elever sammen med de mere tekniske elever kan producere musiknumre med musikvideoer, som kan blive delt på fx Youtube, forklarer forstanderen, som glæder sig ekstra meget til i år at vise skolens musiklokale og badeværelser frem på Efterskolernes Dag.
Skolens hjemmeside er saedding.dk.

Læs også


Artiklen fortsætter efter annoncen:EUROCLASS får egne lokaler
Efterskoleelever oplevede selv at være forfulgt

Young Praise på Solgården

Læs andre artikler om efterskolerne i uge 37 – 2016